Crna kronika
ZAPLJENA DROGE

Uhićeni dileri s 10
kilograma marihuane
Objavljeno 19. siječnja, 2017.

ZAGREB - Zagrebačka policija zapljenila je više od deset kilograma marihuane i uhitila dvojicu muškaraca koji su završili u pritvoru zbog neovlaštene proizvodnje i prodaje droge. Policija je već neko vrijeme raspolagala informacijama da se 34-godišnjak bavi prodajom droge. Neko je vrijeme praćen pa su inspektori došli do informacije da bi mogao sudjelovati u preprodaji droge. To se i obistinilo u utorak kada je policija uhitila 34-godišnjaka i 37-godišnjeg kupca nakon obavljene kupoprodaje.

Kako bi sve bilo prema zakonu, policijski su inspektori od nadležnog suda dobili nalog za pretragu automobila 37-godišnjaka. U njemu su policajci pronašli i oduzeli dva paketa s oko 2,2 kilograma marihuane, dok su u automobilu 34-godišnjaka pronašli deset paketa s oko 7,8 kilograma marihuane, objavila je zagrebačka policija. Osumnjičeni 34-godišnjak je prema sumnjama policije, nabavljao veće količine marihuane koju je potom skrivao i prepakiravao te je u količinama od kilograma i više preprodavao drugim osobama, među kojima je i 37-godišnjak koji se također bavio preprodajom droge.

Obojica dilera predana su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zagrebačke, a nakon noći provedene u policijskoj ćeliji zamijenili su je onom zatvorskom, jer im je sudac istrage odredio mjesec dana istražnog zatvora.M.Bugarić

Najčitanije iz rubrike