Sport
PRESLAGIVANJA

Dino Skender preuzeo Osijek II
Objavljeno 19. siječnja, 2017.

U proljetni dio sezone momčad Osijeka II, koja se natječe u Trećoj hrvatskoj ligi "istok" povest će novi trener. Umjesto Tomislava Steinbrücknera koji je jesenas uspješno oformio i počeo izgradnju te selekcije taj će posao nastaviti Dino Skender. On je trenerski izdanak Škole nogometa u Gradskom vrtu, a kući se vraća nakon što je posljednje dvije godine radio u Rijeci, te nakon toga u Osijekovom klubu-partneru mađarskoj Puškaš akademiji.

- Vrijeme je da se pokret Nogometnog kluba Osijek do kraja preslika i na ključnog nositelja razvoja, Školu nogometa koja svoju kvalitetu i potencijal mora kroz mederne i dinamične procese kapitalizirati u uspješnu klupsku budućnost. Ova klupska selekcija ima važnu ulogu i to je u našem kolektivu prepoznato u svim strateškim smjernicama. Drago mi je što sam dobio priliku sudjelovati i prenijeti svoje znanje, iskustvo i prije svega veliku želju za uspjehom u ovu momčad Škole nogometa - rekao je Skender preuzimajući odgovornu dužnost vođenja B momčadi.

Inače, dosadašnji trener te momčadi Tomislav Steinbrückner ostat će u NK Osijek i bit će raspodlijeljen na neku drugu trenersku funkciju u okviru Škole nogometa.D.Kl.

Najčitanije iz rubrike