Mozaik
OŽENIO SE SREBRNI OSJEČKI OLIMPIJAC

David i Marija uveslali u bračnu luku
Objavljeno 16. listopada, 2016.

Za mnoge parove sedma godina veze je kobna, no za osvajača srebrne medalje na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu, osječkog veslača Davida Šaina, baš ta sedma je najsretnija. David i njegova izabranica Marija u sedmoj godini veze svoju su ljubav odlučili zapečatiti pred Bogom i ljudima te su u subotu izrekli sudbonosno da i ruku pod ruku krenuli u zajednički život.

David i Marija, djevojački Mihaljević, a od subote gospođa Šain, zavjetovali su se na vječnu ljubav, dug brak i zajedništvo “i u dobru i u zlu” u osječkoj konkatedrali, a uz njih su bili kumovi, obitelj i brojni prijatelji. Mlada je privlačila pozornost šarmom te lijepom i decentnom vjenčanicom, a mladoženja je zablistao u “stajlingu” za koji se pobrinula osječka stilistica Ivana Štakić u suradnji s brandom “Galileo all for men”. David ni na vlastitom vjenčanju nije mogao daleko od veslanja, pa je za kuma izabrao bivšeg kolegu iz osječkog Iktusa, sada liječnika Marka Zelenića. I Marijina kuma je iz liječničkih voda, njezina dugogodišnja prijateljica, dr. Ivana Pavličević.

Sretni i nasmijani mladenci te njihovi gosti su se nakon izlaska iz konkatedrale zaputili u Višnjevac, gdje je u sali za vjenčanja “Park Prinčeva” veselje uz glazbenu skupinu Zlatne strune iz Đurđenovca nastavljeno do jutarnjih sati nedjelje. Bila je to prava slavonska svadba na kojoj se okupilo više od 250 gostiju, a među njima je bilo niz bivših i sadašnjih osječkih veslačica i veslača, ali i onih najboljih hrvatskih. Uz Davida su na njegov najvažniji dan u životu bili kolege iz bivšeg proslavljenog hrvatskog četverca na pariće, medaljama ovjenčanog Cro Expressa - Damir Martin te Valent i Martin Sinković, koji su iz Zagreba na svadbu u Osijek stigli u društvu svojih ljepših polovica. I. Liović

Najčitanije iz rubrike