Mozaik
KAMPANJA ZA NOVU KOLEKCIJU JESEN/ZIMA 2016./17.

Osječki Mako predstavio “Grow”
Objavljeno 10. listopada, 2016.

Snimljena je reklamna kampanja za osječku tvornicu pletenine Mako, koja, kako je već poznato, naglasak stavlja na lokalpatriotizam. Tako su i za ovu kampanju odabrani domaći lokaliteti: stan i tvrtka Medvednica Osijek, IT tvrtka Inchoo koja po mnogim standardima i medijima ima najljepše uređen i projektiran ured te stadion NK Osijek.

Vjerojatno tražite poveznicu Makoa sa loklitetima, ali nećemo Vam ju još otkriti sve. Reći ćemo samo da se radi o zajedničkom projektu NK Osijeka i tvornice pletenine Mako kojim će dati novo osvježenje i pridonijeti rastu našeg grada. Dizajnerski tim i dalje njeguje kult uspješne poslovne žene koja zna što je kvaliteta i koja poznaje i prati trendove.

Ovaj put osim iznimno talentirane osječke glumice Ivane Gudelj koja je već četiri sezone savršen ambasador i prezentator Makovih modela, u ulozi zaštitinog lica i promomotora Makovih modela našla se i Anamarija Lovrenčić, štićenica modne agencije Talia u vlasništvu Tihane Harapin-Zelepugin.

Ove sezone osvježenje su tamnozelena, burgund i boja šljive kao i prošlosezonske IT boje, puder i enzian ili kraljevsko plava. Kombinacija koja će obilježiti jesen je crno-bijela, koja je prisutna osim u pepita dezenu i u ostalim dezenima: kvadrati, digitalni uzorci i pruge.

Mako nam osim novih dezena i boja donosi i novine u materijalima, njihovom sastavu i samoj tehnologiji izrade stavljajući pred potrošače pletiva izrađena od najkvalitetnijih sirovina: pamučne, vunene, kombinacija pletenine i single-jersey viskoze te reciklirane materijale.

Kolekcija obiluje vrlo udobnim, nosivim pletenim haljinama, suknjama, tunikama, rolkama, pelerinama, pletenim sakoima koje savršeno pristaju uz poslovne suknje i hlače tvoreći savršeni poslovni look podijelila je sa nama dipl.ing tekstilne tehnologije i šef tehničke pripreme i marketinga u Makou Ana Piskač-Dimitrijević.

- Željeli bih još najaviti da sve zaljubljenice i poklonice naše odjeće uskoro će moći uživati u našim modelima i u novoj prodavaonici u Ulici Hrvatske Republike preko puta Sberbanke, otvorenje je uskoro. Naš stari dućan u Divatovoj ulici bit će pretvoren u etno dućan gdje će se prodavati pletena odjeća i dodaci inspirirani slavonskom kulturnom baštinom i odjeća za posebne prigode - kaže Piskač-Dimitrijević o Makovih planovima u skoroj budućnosti.

Osim odjeće, neizostavan dio u životu svake žene su nakit, make-up i frizura. Trenutno je hit na svjetskim pistama ruž boje fuksije, ali u nadolazeće hladnije dane usne su naglašene jakim mat bojama od jako crvene do zagasite boje šljive.

- Kad naglašavate usne, sve drugo treba biti neutralno zbog što jačeg efekta. Rumenila od najsvjetlije nijanse marelice do najtamnije boje breskve apsolutni su hit sezone - kaže vlasnica studija Estera, Anamarija Čabaj-Horvat, koja je zaslužna za vrhunski make-up i stalni je suradnik na Makovim kampanjama.

Za savršenu frizuru kao i na ostalim kampanjama zaslužan je Tibor Vidaković vlasnik studija Sofija iz Osijeka koji nam je otkrio da su hit frizure ove sezone punđe , mekane lokne i lagano podignuta kosa.Kako se radi o poslovnim ženama koje su nerijetko cijeli dan na poslovnim sastancima bitno je da im frizura izgleda savršeno i za dana i za večeri pa svi stručnjaci preporučuju ovakav look. Prekrasni luksuzni nakit izrađen od visokokvalitetnih materijala otkriva vrlo chic, svečane modele osječke poduzetnice i vrlo uspješne dizajnerice nakita Vlatke Kornižek-Andrlon, također iznimno važnog partnera Makoa. Djevojke nose cipele Mass iz najnovijek kolekcije. Za fotografiranje kampanje je zaslužna Jana Damijanić iz osječkog Hadghehog Perfectionsa, koji su osim savršene fotografije odgovorni i za multimedijalnu aktivnost Makoa. Dok se snimak nove kolekcije ne pojavi, uživajte u trenutnoj ponudi modela na Makoovoj stranici www.mako.hr i facebook stranici mako d.o.o. T.K.

nove boje

TAMNOZELENA, BURGUND I BOJA ŠLJIVE

Kroz zajednički projekt s NK Osijek, Mako će dati novo osvježenje i pridonijeti rastu našeg grada

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike