Crna kronika
INTERVENCIJA POLICIJE

Svađa i tučnjava na osječkom hipodromu
Objavljeno 11. rujna, 2016.

Zbog narušavanja javnog reda i mira, osječka je policija u subotu oko 23 sata uhitila dvije osobe na prostoru hipodroma, nedaleko od Ulice Šandora Petefija, u osječkom naselju Retfala.

- Oko 22.50 sati dobili smo dojavu o tučnjavi na prostoru hipodroma. Pozvana je i Hitna pomoć. Nakon dolaska na mjesto događaja dvije osobe su uhićene. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uhićeni su tijekom nedjeljnog jutra pušteni i protiv njih su podnesene prijave zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o narušavanju javnog reda i mira – doznajemo iz Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave osječko-baranjske.

Policija je nakon dojave u Petefijevu ulicu u osječkoj Retfali poslala šest policijskih službenih vozila i dva kombija (tzv. marice). Iako su sva vozila imala upaljene rotacije, da ne bi dodatno uznemiravali građane, policajci nisu upalili sirene. Međutim, u građanima koji su vidjeli kolonu jurećih policijskih vozila svejedno su se probudili nemir, ali i znatiželju kako bi doznali što se događa. Uzrok svađe, a potom i tučnjave, znat će se po okončanju očevida i uzetih izjava od sudionika subotnjeg incidenta.S.Lacić

Možda ste propustili...

GRANIČNI PRIJELAZ BAJAKOVO

Turčin u kamionu švercao cigarete

PROMETNA NEKULTURA NA HRVATSKIM CESTAMA

U dvije godine više od 1,36 milijuna prometnih prekršaja

U ZAGREBAČKOM NASELJU PEŠČENICA

Eksplozijom do bankomata

Najčitanije iz rubrike