Regija
OSTVARIO POSLOVNI SAN

Termini za masažu popunjeni su tri tjedna unaprijed
Objavljeno 24. kolovoza, 2016.

BELIŠĆE

Od prošlog tjedna Belišće je postalo bogatije za još jedan gradski sadržaj: obrt za masažu i poboljšanje kvalitete življenja Apolon, vlasnika Dejana Bogdanovića.

Taj 30-godišnji fizioterapeut, koji je posljednjih godina radno iskustvo stjecao u bizovačkom OFMIR-u, zdravstvenim ustanovama, a posljednje dvije godine na bazenu u Belišću u wellnes kutku, vrlo je brzo uočio koliko su mještanima Valpovštine potrebne fizioterapeutske usluge te se ove godine odlučio na otvaranje vlastitog obrta, u kojem bi osobama narušenog zdravlja pomogao savjetima i ciljanim terapijskim postupcima, a svojoj obitelji i sebi istovremeno tijekom cijele godine osigurao izvor egzistencije. I sam se iznenadio iznimno pozitivnom reakcijom svojih sugrađana na posao koji je pokrenuo jer u njegovu Apolonu slobodnih termina nema sljedeća tri tjedna.

- Nije novost da su stanovnici Slavonije i Baranje, što zbog genetike, pretilosti, teškog fizičkog rada, stresa i drugih uzročnika, podložniji zdravstvenim problemima, a najosjetljiviji dio im je lumbalni dio leđa, odnosno kralježnica. Velik dio stanovništva pati od lumboishialgije (išijasa) i discus hernije, ili hernije diska, i traže pomoć kako bi se lakše nosili s tim, ali i brojnim drugim zdravstvenim poteškoćama. A upravo je masaža jedan od vrlo učinkovitih načina kako ublažiti tegobe i klijenti se često odlučuju za nju - kaže Dejan.

U svom novom prostoru nudi razne vrste profesionalnih masaža, tretmane sportskih ozljeda, bolnih stanja, neurološke i postoperativne rehabilitacije te individualne tretmane, ali i savjete kako povećati kvalitetu života.

Novopečeni belišćanski obrtnik u novi je posao uložio 30-ak tisuća kuna vlastitih sredstava i nada se da će njegov program financijski prepoznati i podržati država, ali i Grad Belišće.

Prvi belišćanski fizioterapeutski obrt, naime, iznenadio je i one najoptimističnije, pa mladi obrtnik, uz proširenje palete usluga, ovisno o željama i potrebama klijenata, već razmišlja i o vrlo skorašnjem zapošljavanju još jednog fizioterapeuta kako se bi se odgovorilo na zahtjeve neprestano rastućeg broja klijenata.

Lidija ANIČIĆ

tražena usluga

“REGIONALNE” SU BOLESTI IŠIJAS I HERNIJA DISKA

Zbog velikog zanimanja planira proširenje usluga i zapošljavanje još jednog fizioterapeuta

Možda ste propustili...

POTPORA OSOBAMA S AUTIZMOM

Predstava Aut Male scene iz Zagreba

NADBISKUPIJSKA I FAKULTETSKA KNJIŽNICA

Simpozij Akvinski

U AKCIJI 1200 SUDIONIKA

Čistili Belišće

Najčitanije iz rubrike