Crna kronika
DRAMA U NUŠTRU

Policija nakon 12 sati
rješila krizu situaciju
Objavljeno 21. kolovoza, 2016.

NUŠTAR

U Nuštru, selu pokraj Vinkovaca, odvijala se drama u noći sa subote na nedjelju. Policijski službenici poslani su na intervenciju u večernjim satima, nakon što im je stigla dojava o nasilju u obitelji u kući u Ulici Petra Zrinskog.

– Oko 20 sati 43-godišnjak je iz obiteljske kuće istjerao svoje ukućane, a potom se zatvorio u kuću uz prijetnju da će ozlijediti bilo koga tko pokuša ući ili, pak, počiniti suicid – izjavio je jučer v.d. načelnika Policijske uprave vukovarsko-srijemske Miro Bradić. Cijelu su noć, kako je dodao, s rastrojenim muškarcem pokušavali razgovarati policijski službenici i nuštarski kontakt-policajac, no bez rezultata.

Drami su svjedočili i brojni Nuštarci koji su vidjeli policijsku vrpcu koja je sprječavala prilaz obiteljskoj kući 43-godišnjaka i došli vidjeti što se događa.

– Ujutro je došao taktički tim s pregovaračem iz Policijske uprave osječko-baranjske, koji je uspio razriješiti situaciju, nakon čega je 43-godišnjak vozilom Hitne pomoći prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci – kazao je Bradić. Policija i dalje provodi istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti nemilog događaja.

Srećom, u incidentu nije bilo ozlijeđenih osoba. Cijela drama okončana je jučer oko podneva. “Oko podneva policijski službenici provalili su vrata kuće i iznijeli 43-godišnjaka, koji je bio vidljivo iscrpljen. On je trenutno u vinkovačkoj bolnici, gdje mu se pruža liječnička pomoć”, priopćili su rano poslijepodne iz PU u Vinkovcima. Prema neslužbenim saznanjima, muškarac je bio rastrojen. Napeta situacija potrajala je više od 12 sati, a 43-godišnjak je inače suprug i otac dvoje male djece. Navodno je riječ o hrvatskom branitelju oboljelom od PTSP-a.S.Butigan

sreća

DRAMA JE ZAVRŠILA BEZ POSLJEDICA

Možda ste propustili...

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

POLICIJA POZIVA GRAĐANE DA VRATE ORUŽJE

Pronašao minu radeći u polju

Najčitanije iz rubrike