Crna kronika
TRAGIČNA NESREĆA U ĐAKOVU

Skretanjem oduzeo prednost, poginula žena (86) iz BiH
Objavljeno 28. srpnja, 2016.

Osamdesetšestogodišnja državljanka Bosne i Hercegovine smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak u 15.55 sati na raskrižju državne ceste 7 i županijske ceste 4146 u Đakovu.

Nesreću je izazvao 73-godišnjak oduzimajući prednost prolaska.

- Dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom 73-godišnjak je započeo skretati ulijevo, a da pri tome nije propustio osobno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera, a njime je upravljao 60-godišnjak. Šezdesetogodišnji vozač je svojim prednjim dijelom vozila udario u prednji dio vozila koje je skretalo - doznajemo od Darija Premeca, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske.

Nesretna žena nalazila se u vozilu 60-godišnjaka, u sudaru je teško ozlijeđena pa ju je ekipa Hitne pomoći prevezla u Klinički bolnički centar Osijek. Unatoč svim naporima, žena je u ubrzo u bolnici preminula.

Tragično nastradala 86-godišnjakinja sedma je žrtva prometnica u Osječko-baranjskoj županiji ove godine. Osim nje, u prometu su poginula još četiri vozača automobila te po jedan motociklist i biciklist.

U utorak se na području Policijske uprave osječko–baranjske dogodilo pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba poginula, jedna je osoba teže, a četiri osobe lakše ozlijeđene, dok su dvije prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu.

Po jedna prometna nesreća dogodile se na području Osijeka, Belog Manastira, Đakova, Belišća i Našica.

Sandra LACIĆ

crne brojke

OVE GODINE POGINULO SEDAM OSOBA

LANI 19 POGINULIH

Iz policije doznajemo podatak da je u istom razdoblju prošle godine, u prvih sedam mjeseci, u prometnim nesrećama u Osječko-baranjskoj županiji poginulo čak 19 ljudi.

Unatoč tome što je riječ o velikom smanjenju broja poginulih u prometu u odnosu na prošlu godinu, iz Policijske uprave osječko-baranjske pozivaju vozače na dodatan oprez u prometu kako bi svi sigurno stigli na svoja krajnja odredišta.

Možda ste propustili...

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

NA PRIJELAZU STARA GRADIŠKA

Pijan pokušao autom u BiH

Najčitanije iz rubrike