Mozaik
BIZOVAČKE TOPLICE

Popularni Jole rasplesao
fanove uz bazen
Objavljeno 22. srpnja, 2016.

Nakon gostovanja Mladena Grdovića, Bizovačke toplice ovoga su mjeseca za posjetitelje pripremile još jednu poslasticu – koncert popularnog Joleta na pozornici uz najveći bazen s umjetnim valovima u Hrvatskoj.

Već ionako vruću srpanjsku slavonsku večer i atmosferu tako je svojim hitovima dodatno ugrijao taj dobro poznati domaći izvođač, koji već gotovo dva desetljeća puni koncertne dvorane i klubove u kojima nastupa. Joško Čagalj Jole i na ovom je koncertu, na izvorima slavonskog mora, istinski oduševio publiku priredivši joj pravu feštu, na kojoj je s pravim veseljakom Joletom u jedan glas pjevala njegove hitove. Nizale su se tako skladbe od njegove prve, “Duša od papira”, pa sve do hitova posljednjih godina koje uglas pjevaju i stari i mladi. Svojim nastupom u Bizovcu posjetitelje je iznenadio prije svega jednostavnošću, pristupačnošću i srdačnošću, koje je zadržao unatoč rastućoj popularnosti, a koje je publika tijekom godina svojom odanošću itekako znala nagrađivati i valorizirati. Ni na nastupu u Bizovcu taj se kralj zabave nije štedio, tako da je i ovaj put napravio feštu za pamćenje, o kojoj će se zasigurno još dugo pričati.

Među brojnim fanovima koji su uživali u Joletovom koncertu bila je i Valpovčanka Ivana, koja ne krije da obožava Joleta i njegove hitove i koja je s nemalim oduševljenjem dočekala vijest o njegovu nastupu na bazenima Bizovačkih toplica.

- Došla sam s prijateljicama i istinski uživamo. Jole nas se sada prigodom nastupa uživo dojmio puno više negoli kada gledamo njegove nastupe na TV-u i on je pun pogodak za ove ljetne mjesece, u kojima nam treba zabave i koncerata upravo takvog tipa - kazala nam je kratko Ivana, ne želeći propustiti veliki tulum omiljenog zabavljača, kojeg tek čeka snimanja spota za pjesmu “S kim to pričaš”.

Odazivom na koncert izuzetno su zadovoljni i organizatori, koji već pripremaju novi koncert, Mate Bulića, a u međuvremenu završavaju modernizaciju unutrašnjih bazena, koji se očekuje za nekoliko tjedana. Dok traje taj posao, nema stanke pa se svaki dan za posjetitelje priprema nešto novo i atraktivno. Tako je utorak dan kada uživaju umirovljenici, jer im je cijena ulaznica tada 50 posto niža, a imaju i dodatni popust - 15 posto na hranu. Srijeda je rezervirana za noćno kupanje od 20 do 24 sata uz besplatan ulaz, a tu je i još jedna atrakcija, četvrtkom, jedinstvena na našim prostorima – kino na otvorenom od 21 sat. Petkom cijele obitelji imaju 30 posto popusta na ulaznice i 15 posto na konzumaciju hrane, a subotom se održava pool party, od 20 do 1 sat nakon ponoći uz DJ-a, uz promocijene pića od 10 do 15 kuna. Toga je dana od 20 sati ulaz besplatan i organiziran besplatan povratak u Osijek.

Lidija ANIČIĆ

Napravio je feštu za pamćenje, o kojoj će se zasigurno još dugo pričati

Možda ste propustili...

VLASNICI AUTOPRAONICA TRLJAJU RUKE

Saharski pijesak “okupirao” Atenu

KONCERT ZA NAŠIČKO SKLONIŠTE ŽIVOTINJA

Odlični Damir, Kristijan i Stela pjevali za Farmicu

Najčitanije iz rubrike