Mozaik
27. KONZUM CROATIA OPEN UMAG 2016.

Mia Pojatina iz Nove Gradiške
ponijela titulu najljepše hostese
Objavljeno 23. srpnja, 2016.

Hostese su iznimno važan dio organizacijskog tima Konzum Croatia Open Umaga – vedre i nasmijane, ljubazne i marljive, ali, prije svega, stručno osposobljene, tako da u svakom trenutku natjecateljima i posjetiteljima mogu pomoći da se što bolje osjećaju na tom važnom sportskom događaju.

Osim što vrijedno rade u svojim službama, neke od njih sudjeluju i u tradicionalnom izboru za Miss hostesa, a organizatori se svake godine nađu u velikim problemima - kako odabrati najljepše od najljepših, jer u finale bi mogla ući svaka od njih 150. Kako ipak sve djevojke ne mogu stati na sjajnu ATP Dance Arenu u Stella Marisu, izabrano je samo njih 12, koje su se natjecale za titulu Miss hostesa: Antonia Ljubenko (Karlovac), Doria Igić (Rijeka), Elena Dizdar (Zagreb), Ena Holjević (Rijeka), Ivana Vukojević (Zagreb), Ivona Hron (Zagreb), Katia Klobučar (Umag), Marcela Hajek (Zagreb), Marieta Fabijančić (Zagreb), Mia Pojatina (Nova Gradiška), Nicole Dršković (Rijeka), Sara Lacko (Varaždin).

U prvom izlasku lijepe hostese vidjeli smo u izdanju u kojem ih svakodnevno viđamo – u njihovim službenim odorama, a nosile su sunčane naočale Furla (Optika Kraljević). Drugi izlazak bio je u prekrasnim haljinama britanskog modnog brenda F&F. Za šminku i frizure hostesa pobrinuo se Kozmo u suradnji s visažisticom Tanjom Lukin i njezinim timom.

U prosudbenom su povjerenstvu za izbor bili: vlasnik Optike Kraljević Branko Kraljević, visažistica Tanja Lukin, kreativni direktor američke TV mreže CBS Peter Radovich, dogradonačelnik Umaga Mauro Jurman, prva pratilja Miss hostesa 2015. Dora Ilijaš, direktor marketinga Konzuma Danijel Dugić, direktor Konzum Croatia Opena Lawrence Frankopan, Miss Hrvatske 2016. Angelica Zacchigna, predsjednik uprave Istraturista i predsjednik Organizacijskog odbora Konzum Croatia Opena Ronald Korotaj, Diego Drndalovski, predstavnik Allianza Saša Novosel, stilistica za kosu Maja Šavron te brend-menadžer Borova Dubravko Šimenc. Postojao je i poseban žiri koji je odabrao Miss fotogeničnosti. Naravno, u tom su žiriju bili fotografi: Slavko Midžor, Goran Šebelić i Neven Jurjak.

Za najljepšu hostesu Konzum Croatia Opena 2016. izbrana je Mia Pojatina iz Nove Gradiške, prva pratilja je Katia Klobučar iz Umaga, druga pratilja je Elena Dizdar iz Zagreba, a titulu Miss fotogeničnosti ponijela je Antonia Ljubenko iz Karlovca. Mia Pojatina ima 20 godina, rođena je u Novoj Gradiški, a živi u Zagrebu, gdje studira medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku. U slobodno vrijeme Mia se bavi odbojkom te voli mala druženja sa svojim najbližim prijateljima.

- Presretna sam, ne zbog lente najljepše, nego zbog toga što sam to doživjela na jedan drukčiji način, opuštenije. Konkurencija je bila dosta teška jer sve su djevojke bile lijepe, tako da nisam očekivala pobjedu na izboru - priča Mia Pojatina, Miss hostesa 2016.

Druga pratilja Elena Dizdar iz Zagreba bila je puna dojmova nakon izbora.

- Meni je bilo savršeno, kao i svaki put kad sam sudjelovala na izboru. Drago mi je što je moja prijateljica Mia postala Miss hostesa, a za sam turnir imam sve pohvale, jer je sve jako lijepo posloženo - istaknula je Elena Dizdar, a prva pratilja Katia Klobučar iz Umaga istaknula je kako je konkurencija bila iznimno teška te kako nije očekivala da će ponijeti lentu prve pratilje.

U glazbenom dijelu večeri mogli smo vidjeti odličan nastup Miss Hrvatske 2016. Angelice Zacchigna, koja je otpjevala jednu pjesmu, kroz program je vodila atraktivna Fani Stipković, pokrovitelj izbora bio je Kozmo, a cijelu organizaciju izbora, koji je i ove godine bio više nego savršen, potpisuje Nataša Mesarić.

Iz Umaga: Mario KOKAJ

hobby

MIA SE BAVI ODBOJKOM I DRUŽI S PRIJATELJIMA

Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

Najčitanije iz rubrike