Mozaik
27. KONZUM CROATIA OPEN UMAG 2016.

Jelena Rozga i Halid Bešlić zapalili Umag
Objavljeno 17. srpnja, 2016.

Veliki koncert Jelene Rozge i Halida Bešlića na otvorenju koncertnih događanja u okviru 27. Konzum Croatia Opena Umag 2016. godine, privukao je veliki broj posjetitelja.

Prvi dio koncerta pripao je Jeleni Rozgi koja je raspjevala ATP Dance Arenu. Uz odlične pjesme, posjetitelji su mogli uživati u prvom koncertu Jelene Rozge u Umagu i, kako je ona više puta tijekom koncerta ponovila: Kraljice i majstori, bilo je savršeno, voli vas Jelena. U svom repertoaru Jelena se prisjetila starih pjesama, a otpjevala je i svoje nove hitove, tako da smo imali odličan koncert Jelene Rozge.

U drugom dijelu koncerta nastupio je Halid Bešlić sa svojim nadaleko poznatim hitovima. Mnogi zbog velikog broja posjetitelja nisu mogli zaplesati, a pjesme Halida Bešlića bile su pravi melem za dušu. Sve u svemu, savršen početak koncertnih događanja u Umagu u okviru 27. Konzum Croatia Open Umag 2016. godine.

Mnogo je koncerata ove godine u tjednu teniskog turnira, tako da svakako, ako ste u mogućnosti, dođete u Umag, jer osim odličnog tenisa, možete uživati i u odličnim koncertima.M.Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike