Crna kronika
POLICAJAC UBOJICA

Ubio dvije žene zbog narušenog odnosa u ljubavnoj vezi
Objavljeno 27. lipnja, 2016.

Motiv dvostrukog ubojstva u Međimurju narušen je odnos u ljubavnoj vezi. Objavila je to u ponedjeljak međimurska policija nakon očevida u na mjestu dvostrukog ubojstva u Svetoj Mariji, gdje je policajac Gorazd Novak (46) ubio u nedjelju partnericu Božicu M. (52) te njezinu sestričnu Andreju M. (39) iz Hodošana.

- U trenutku ubojstva u automobilu kojim su se žrtve dovezle do obiteljske kuće, nalazio se petogodišnji sin 39-godišnjakinje, koji u događaju nije ozlijeđen, kazali su iz policije. Nakon što je policajac ubio dvije žene svladali su ga 35-godišnji policajac iz Preloga, izvan službe i njegov 38-godišnji susjed, te ga zadržali do dolaska policije.

Ubojica je djelatnik Postaje prometne policije Čakovec, no već tri godine je na bolovanju. Dugogodišnju partnericu Božicu i njezinu nećakinju ubio je iz službenog pištolja.

Protiv 46-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu zbog počinjenja kaznenih djela teškog ubojstva, ubojstva i dovođenja u opasnost života i tijela općeopasnom radnjom ili sredstvom, te će u zakonskom roku biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

U cjelokupno inspiciranje slučaja uključeni su i policajci za zakonitost postupanja PU međimurske, kako bi utvrdili eventualne povrede službene dužnosti. Ubojica je suspendiran.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike