Mozaik
VUKOVARSKA MATURANTICA NA MISS UNIVERSE HRVATSKE

Paula Čaić: Voljela bih da
moda bude dio mog života
Objavljeno 14. travnja, 2016.
Ovo je najprestižniji izbor, zato sam se prijavila

Finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2016. održat će se sutra, 15. travnja 2016., u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu.

Djevojke će se na finalnom izboru pred žirijem predstaviti u haljinama hrvatske modne marke Andrea Zvono Design, kupaćim kostimima Pletix i sunčanim naočalama Optike Kraljević te u večernjim haljinama Vesne Sposa, dok će na nogama nositi cipele Humanic. Za titulu najljepše natjecat će se 19 djevojaka iz cijele Hrvatske, a među njima i lijepa Vukovarka Paula Čaić. Ona ima 18 godina, maturantica je Ekonomske škole u Vukovaru.

Kako si se odlučila prijaviti za izbor za Miss Universe?

- Odmalena sestra i ja pratimo izbore ljepote, a unatrag nekoliko godina odlučila sam se prvom prilikom i prijaviti. Oduvijek su mi žene koje su se pojavljivale na takvim izborima bile pojam elegancije, ljepote i nečega što jednog dana i sama želim biti dio. Budući da je Miss Universe najprestižniji takav izbor, odlučila sam se prijaviti baš za njega.

Baviš li se i inače modom?

- Nikad se prije nisam bavila ničim sličnim. Ovo je prvo takvo iskustvo. Nadam se da ću od sada imati priliku te da je ovo prvi korak na tom putu.

Nagrada na izboru za Miss Universe je stipendija. Misliš li da je to poticaj mnogim djevojkama da se prijave?

- Vjerujem da je stipendija dobar poticaj, no ne i glavni motiv prijave za ovaj izbor.

Kako održavaš svoju ljepotu i dobru fizičku formu?

- Redovito vježbanje, zdrava prehrana i dovoljno sna ključni su faktori u održavanju fizičke kondicije i dobroga zdravlja.

Kako se pripremaš za izbor, imaš li neke posebne trikove i/li tajne?

- Trik je u tome što održavanje kondicije nije novost u mom životu. Dugo vremena bavila sam se mažoret plesom i ostvarivala zamjetne rezultate. Da bi se postigao uspjeh, bilo je potrebno stalno paziti na sebe i svoje zdravlje te konstantno biti u formi. Na takav način sam i odrasla.

Što smatraš svojom najvećom vrlinom, a što manom?

- Svaka osoba ima i vrline i mane. Kada govorimo o manama, važno ih je prihvatiti, kako tuđe tako i svoje. Također, potrebno je biti svjestan i svojih vrlina. Neke od svojih vrlina koje bih istaknila su komunikativnost i ekstrovertnost. No, kao svoju najveću manu istaknula bih to što često ne znam odustati kad nešto započnem, što ponekad može izvati problem u određenoj situaciji.

Kako zamišljaš svoju karijeru nakon izbora, bez obzira na ishod?

- Budući da završavam srednju školu, trenutno sam u razdoblju života kada trebam odrediti kojim smjerom u profesionalnom smislu želim krenuti. Svakako bih voljela da i moda bude dio mog života u budućnosti.

Tanja KVORKA

Trik je

u tome što održavanje kondicije nije novost u mom životu

GLASAJTE ZA MISS FOTOGENIČNOSTI

Glasajte za najljepšu fotografiju izbora Miss Universe Hrvatske 2016.! Natjecateljica čija fotografija bude imala najviše lajkova bit će proglašena kao Miss fotogeničnosti na finalnom izboru Miss Universe Hrvatske 2016. Glasovati možete na službenoj Facebook stranici Miss Universe Croatia.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike