Crna kronika

Istražni zatvor zbog sumnje za silovanje
Objavljeno 5. veljače, 2016.

OSIJEK - Protiv 47-godišnjaka Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku pokrenulo je istragu zbog sumnje da je silovao vršnjakinju. “Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 29. siječnja u Osijeku počinio navedeno kazneno djelo uporabom fizičke sile i prijetnjom ozljeđivanjem protivno volji oštećenice”, doznajemo iz priopćenja odvjetništva. Sudac istrage 47-godišnjaku je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage i od ponavljanja djela.(S.L.)

Pijan pao s mopeda

VUKOVAR - U srijedu, oko18 sati, 66-godišnjak iz Bršadina nastradao je u prometnoj nesreći koju je sam izazvao na kružnom toku u Vukovaru. Muškarac je pod utjecajem alkohola vozio moped Tomos, vukovarskih registracija, krećući se kolnikom Kudeljarske ulice. Dolaskom do kružnog toka, zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad mopedom te pao na cestu i teže se ozlijedio.(S.L.)

Ukrao žetone

OSIJEK - U nekoliko aparata autopraonice u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića u Osijeku, provaljeno je u srijedu u poslijepodnevnim satima. Pri tome je lopov ukrao žetone i kovani novac.(S.L.)

Možda ste propustili...

IMAO JE 3,56 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Pijan, teško ozlijeđen u tučnjavi

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

ŠVERCER ILEGALACA DAO OBJAŠNJENJE

Krijumčario Sirijce zbog nadgrobnog spomenika

Najčitanije iz rubrike