Crna kronika
U NESRETNOM SLUČAJU PREMINUO ĐAKOVČANIN

Oštrica pukla pri oštrenju noža, zarila mu se u prsa i ubila ga
Objavljeno 28. studenog, 2015.

ĐAKOVO - U nesretnom slučaju koji se zbio u četvrtak između 9 i 9,30 sati u Preradovićevoj ulici u Đakovu, smrtno je stradao 64-godišnji Marinko Buconjić.

Nesreća se dogodila kada je 64-godišnjak oštrio noževe na kutnoj brusilici, te je u jednom trenutku došlo do pucanja oštrice noža. Rotirajuća rezna ploča odbacila je oštricu noža ravno prema prsištu 64-godišnjaka, koji je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo. Nadležnom državnom odvjetništvu Policijska uprava osječko-baranjska podnosi posebno izvješće u vezi ove tragične smrti.

Tragična smrt njihova sugrađanina šokirala je brojne Đakovčane, osobito stanare Preradovićeve ulice. Vrijednog Marinka pamte opisuju kao obiteljskog čovjeka koji se skrbio za familiju, a tek nedavno, kažu, uspio izvući iz ralja opake bolesti. U Preradovićevoj ulici, kažu “starosjedioci” sa obitelji je živio nekoliko godina kupivši kuću sa okućnicom.

– Sve nas je šokirao ovaj nemili događaj, kaže jedan od susjeda. Drugi pak kaže kako se po uređenom dvorištu moglo vidjeti da se radi o radišnoj obitelji. Nesretnog Marinka smrt je zatekla u mirovini.(S.L./M.M.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike