Crna kronika
NA CESTI IZMEĐU ZADUBRAVLJA I TRNJANSKIH KUTA

Vozačica iz Velike Kopanice naletjela autom na rupu, sletjela u kanal i poginula
Objavljeno 28. studenog, 2015.
U nesreći je lakše ozlijeđena kći smrtno stradale vozačice

ZADUBRAVLJE - Četrdesettrogodišnja vozačica automobila iz Velike Kopanice smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 17 sati na cesti između naselja Zadubravlje i Trnjanski Kuti kod Slavonskog Broda. Dvadesetjednogodišnja kći 43-godišnjakinje lakše je ozlijeđena.

Kako doznajemo od Antuna Jakobovića iz Policijske uprave brodsko-posavske, ova tragična prometna nesreća dogodila se kada se 43-godišnjakinja kretala automobilom županijskom cestom od sjevera prema jugu. U jednom trenutku žena je vozilom naišla na rupu na cesti, koja je bila označena od strane Županijskih cesta. Došlo je do zanošenja automobila na suprotnu, istočnu stranu ceste gdje je automobil udario u rub odvodnog kanala. Potom je došlo do prevrtanja i automobil je završio u kanalu u kojem je bilo vode.

Očevid je obavljen nakon nesreće, ali policija i dalje provodi istragu te utvrđuje sve okolnosti koje su dovele do tragedije.

Jučer je naložena obdukcija tijela smrtno stradale 43-godišnjakinje kojom bi se trebalo utvrditi je li smrt nastupila od zadobivenih teških ozljeda pri slijetanju automobila s ceste, ili se utopila nakon slijetanja u kanal pun vode.

Lakše ozlijeđena kći poginule vozačice prevezena je u bolnicu, a nakon pružene liječničke pomoći trebala je biti puštena.

Sandra LACIĆ
POGINUO U NALETU VLAKA

U četvrtak je u prometnoj nesreći u mjestu Okešinec oko 20.25 sati poginuo 54-godišnjak. Nesreća se dogodila kada se 41-godišnji vozač VW Passata dolaskom do pružnog prijelaza na kojem su svjetlosni i zvučni signali najavljivali dolazak vlaka nije zaustavio te je na njegovo vozilo naletjela lokomotiva kojom je upravljao 50-godišnjak. Passat je potom odbačen na meki teren, na držač stupa nosača vodova, a potom je srušio nosač prometnog znaka te se nakon prevrtanja zaustavio na krovu. Na mjestu događaja smrtno je stradao 54-godišnji putnik iz vozila, dok je teško ozlijeđenom 41-godišnjem vozaču liječnička pomoć pružena u KB-u Dubrava.

Najčitanije iz rubrike