Crna kronika
BIZARAN DOGAĐAJ U OSIJEKU

Srušio policijski motocikl,
a suputnica imala drogu
Objavljeno 19. studenog, 2015.

OSIJEK - Nesvakidašnji događaj u kojem je nastradao policijski motocikl, a jedna je osoba prijavljena zbog droge zbio se prekjučer u Osijeku. U večernjim satima policajac na motociklu, s upaljenim rotacijskim svjetlima, regulirao je promet na raskrižju Ulice kralja Petra Svačića i Frankopanske. U jednom trenutku Svačićevom je ulicom motociklom naišao 45-godišnjak i, kako navode iz policije, zbog nepropisnog kretanja nogom udario u policijski motocikl.

- Zbog udara policijski motocikl pao je na bok na kolnik, dok je policajac uspio sići s motocikla prije udara - doznajemo iz PU osječko-baranjske. Nakon udara 45-godišnji motociklist se zaustavio i tada je njegova 41-godišnja suputnica policajcima dragovoljno predala drogu. Žena je kod sebe imala paketiće s više od pola grama kokaina, vrećice s više od deset grama marihuane, ručno izrađenu cigaretu s mješavinom duhana i marihuane te paketić s više od dva grama hašiša.

Protiv 41-godišnjakinje podnesena je kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a protiv 45-godišnjeg motociklista podnesena je prekršajna prijava.S.Lacić

Najčitanije iz rubrike