Sport
VINKOVČANI GOSTUJU U SIGETU (15,30 SATI)

Turčin vraćen u momčad Cibalije
Objavljeno 7. listopada, 2015.

Danas na stadionu "Stjepan Spajić" u zagrebačkom Sigetu Cibalia će odigrati utakmicu 11. kola protiv Hrvatskog dragovoljca.

Uoči polaska trener Miroslav Bojko prenio je stanje momčadi, ali i otkrio kako se među kandidate vratio mladi Tomislav Turčin.

- Klub je s Turčinom i njegovim menadžerom postigao dogovor i vraćen je u kadar prve momčadi, što je meni drago, jer se radi o mladom igraču koji je bio i standardan. Najgora je situacija kada mladi igrač ne igra iz bilo kojih razloga. Što se ostalih igrača tiče imamo jedino problema s našim napadačem Sandrom Ugrinom koji ima povišenu temperaturu i koji će teško zaigrati protiv Hrvatskog dragovoljca - pričao je Bojko.

U posljednje vrijeme raspoloženje u svlačionici Cibalije je jako dobro. Logično, s obzirom na igre i položaj na tablici.

- Prvi smo minimalni cilj u dosadašnjem dijelu sezone ostvarili. U vrhu smo Druge lige, a već sljedeća utakmica poslužit će nam da se pokušamo približiti Šibeniku. Neće nam biti lako protiv Dragovoljca, ali s obzirom na raspoloženje u momčadi u posljednje vrijeme nitko nam ne može zabraniti da se nadam uspjehu u Zagrebu - dobro raspoložen izjavio je Bojko.

Svoje mjesto na lijevom boku u Sigetu zauzet će Mate Crnčević. O gostovanju u Zagrebu rekao je:

- U svakoj sljedećoj prvenstvenoj utakmici želimo pobijediti. Protiv Hrvatskog dragovoljca očekujemo tešku utakmicu, ali ako nastavimo igrati kao što smo igrali do sada i budemo prisebniji u završnici, možemo i do pobjede u Sigetu. Do sada smo izgubili samo jednu utakmicu i to nesretno u posljednjoj minuti. Zbog toga očekujem našu pobjedu protiv Hrvatskog dragovoljca, a onda Šibeniku pokušati vratiti dugo iz prvog kola, rekao je Crnčević.

Susret na stadionu ŠNC “Stjepan Spajić” počinje u 15.30 sati.

Najvjerojatniji sastav Cibalije: Matković, Žderić, Zgrablić, Filipović, Crnčević, Mijoković, Vitaić, Mišić, Baša, Jančić i Martinković. A. Grgić

Antun GRGIĆ
Parovi 11. kola

Danas (7. listopada) s početkom u 15.30 sati, sastaju se: Segesta - Imotski, Lučko - Dugopolje, Rudeš - Gorica, Hrvatski dragovoljac - Cibalia i Sesvete - Dinamo II. Od 18 sati igraju Šibenik - Zadar.

Možda ste propustili...

DANI MAČEVANJA U GRADSKOM VRTU

Jako društvo, 400-tinjak nastupa i nova maskota

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Vinkovčani ipak nisu pomogli NEXE-u

IZABELA LOJNA UOČI SUSRETA SA SPLIĆANKAMA

Pobijedimo li Hajduk, jedna ruka nam je već na trofeju

Najčitanije iz rubrike