Mozaik
KONCERT U DVORANI GRADSKI VRT U OSIJEKU

Joksimović: Bili ste sjajni,
dugo ću pamtiti ovaj koncert
Objavljeno 3. listopada, 2015.
Publika je sve hitove pjevala zajedno sa popularnim pjevačem

Jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača, Željko Joksimović, nastupio je u petak navečer u dvorani Gradski vrt i oduševio brojnu publiku, u kojoj su dominirale žene. Obožavatelja je bilo svih dobnih skupina, no najviše mladih, iz Osijeka, cijele Slavonije i Baranje, ali i šire.
I svi oni uživali su u pjesmama ovog popularnog, akademski obrazovanog pjevača, koji svira čak 11 instrumenata. “Nismo se vidjeli dvije i pol godine, no, siguran sam, bit će ovo divna večer”, predvidio je beogradski pjevač, skladatelj, aranžer i TV voditelj. I doista je bilo tako. Željko Joksimović “zapalio” je publiku od početka koncerta. Tako je publika s njim pjevala doslovce od prve do zadnje pjesme na koncertu. Čuli smo niz hitova, starih i novih pjesama: Zvezda, Ljubavi, Supermen, Devojka, Libero, Skoplje - Beograd, Nije ljubav stvar i mnogih drugih, koje su izazvale urnebes u publici.

Također, gost iz Beograda, zajedno sa svojim bendom, kojeg čine vrhunski profesionalci, predstavio je pjesme s novog nosača zvuka. Uz pjesme Ludak kao ja, Nisam te zbog lepote voleo, Ne daš mi mira i mnoge druge, Joksimović nam je priredio još jedno ugodno iznenađenje. Gošća na koncertu bila je Iva Ćurić, mlada Đakovčanka, kojoj joj je upravo on bio mentor u popularnoj TV emisiji X Factor Adria. Brončana djevojka, kako je Ivu nazvao Joksimović, izvela je nekoliko pjesama i izazvala oduševljenje publike.
Slijedio je homage grupi Bijelo dugme, koja slavi 40 godina od osnutka, i to u izvedbi velikog hita A i ti me iznevjeri. Čuli smo i Miljacku, koju izvodi Halid Bešlić, a ova pop verzija koju je izveo Željko Joksimović, inače autor ove pjesme, publiku je “bacila” u sevdah.
Pred kraj koncerta bezbrojni crveni baloni poletjeli su dvoranom i stvorili prekrasnu sliku, koju će publika, kao i cijeli ovaj koncert, dugo pamtiti. Ali i izvođač.
- Bili ste sjajni, atmosfera je bila izvrsna, dugo ću pamtiti ovaj koncert - zahvalio je na kraju Joksimović publici, a ona ga je ispratila ovacijama. V. Latinović

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike