Mozaik
FRUTTINI ADRIA MUSIC SHOW

Karlo, Nina i finalisti “The
Voicea” stižu u Čačince i Osijek
Objavljeno 1. listopada, 2015.

Fruttini Adria Music Show glazbeni je program koji okuplja čak 18 finalista “The Voicea” iz prve sezone uključujući i pobjednicu, Ninu Kraljić. Ljetna je turneja od 25 akustičnih koncerata na Jadranu rezultirala iznimnim uspjehom uz brojna putovanja, glazbu i zabavu, ali prije svega, golemim angažmanom svih uključenih pjevača i Prijatelja projekta na čelu s organizatoricom, Glorijom Škare, specijalisticom tržišnih komunikacija, također glazbenicom. Škare je za Glas Slavonije otkrila pojedinosti vezane uz slavonsku turneju omiljenih lica s malih ekrana.

- Fruttini Adria Music Show konceptualno je više od glazbenog programa, predstavlja projekt koji mladim i talentiranim glazbenicima pruža osjećaj zajedništva, stjecanje novih iskustava te puno zabave uz muziciranje diljem zemlje. Stoga je od svih uključenih strana toplo pozdravljen za razvojem i nastavkom u zimskom ciklusu unutar kojega se nastupa u kontinentalnom području. U nadolazećem vikendu u peteročlanoj će formaciji nastupati u Slavoniji, i to u subotu, 3. listopada u povodu otvorenja obnovljenog Hrvatskog doma kulture Općine Čačinci u 21h, dok se u nedjelju, 4. listopada, održava nastup u osječkom Waldinger Loungeu u trgovačkom centru Portanova, s početkom u 20.30h - pojašnjava Škare.

- Pjevači se raduju posjetu Slavoniji, osobito Osječanin Karlo Cvetković, kao dio veličanstvene petorke uz pobjednicu Ninu Kraljić, prvog finalista Matea Resmana, slavonskog kolege iz Đakova, Tomislava Užarevića koji je uz glavnog gitarista Vjekoslava Valetića dio pratećeg benda Acoustic Souls uz još dva osebujna vokala, Antonelu Đinđić i Pjerina Ruževića. Vrijeme je za pravu glazbenu poslasticu s The Voice finalistima koje uživo možete poslušati i u najavnom gostovanju na Radiju Osijek, u nedjelju u 13.10 sati - kaže Škare.M.Muškić

Pjevači se raduju posjetu Slavoniji, osobito Osječanin Karlo Cvetković

Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

Najčitanije iz rubrike