Crna kronika
POKUŠAO IMPRESIONIRATI CURE “ALPINIZMOM”

Osječanin (27) pao sa zadarskih
zidina i pri tome slomio petu
Objavljeno 29. kolovoza, 2015.
Devet dana ranije sa zidina je pao Irac, a u travnju i Francuz

ZADAR - Dvadesetsedmogodišnji Osječanin pao je u četvrtak sa zadarskog starog bedema, s visine od oko sedam metara i pri tome se teško ozlijedio.

- U četvrtak oko 1 sat, na Trgu pet bunara u Zadru, s visine od oko sedam metara na tlo je pao 27-godišnjak koji je s teškim ozljedama noge prevezen u zadarsku bolnicu. Prema prvim informacijama sumnja se da se mladić pokušao popeti na zidine parka, nakon čega je pao. Okolnosti ovog događaja još uvijek se utvrđuju - rekao je Elis Žodan, glasnogovornik Policijske uprave zadarske. Mladić je, prema neslužbenim informacijama, bio na ljetovanju u Zadru, a svojim egzibicijama navodno je htio impresionirati djevojke koje su se zabavljale u noćnom klubu u tom parku.

Na žalost, nakon impresivnog pada odvezen je u zadarsku bolnicu gdje mu je ukazana liječnička pomoć. Iako je prva pomisao da je Osječanin bio pijan kada se poput Spidermana krenuo penjati po bedemu, to ovaj put ipak nije bio slučaj jer 27-godišnjak nije konzumirao alkohol.

Zadarski bedemi ove godine već su bili kobni po 32-godišnjetg Irca i 33-godišnjeg Francuza. Irac je prije devet dana pao s istog bedema, samo na drugom mjestu, u Ulici kralja Dmitra Zvonimira. I Irac je završio u zadarskoj bolnici gdje mu je ukazana pomoć. I on je slomio noge.

Zanimljivo je da se Irac ne sjeća ničega vezano uz pad. Navodno je zaspao na bedemu, a nije znao ni kako je onamo dospio. On je pao sa visine od deset metara, a padu je prethodilo i dobrano opijenje alkoholom.

Sandra LACIĆ
I FRANCUZ SLOMIO NOGU

U travnju je 33-godišnji Francuz htio impresionirati djevojku tako što se pokušao spustiti sa zidina na Luburnoskoj obali. Međutim, i on je impresiju jedino postigao - slomljenom nogom. Ova nezgoda dogodila se 5. travnja. U srpnju prošle godine s istih je zidina pao i turist iz Srbije.

Možda ste propustili...

NA PODRUČJU POLICIJSKE UPRAVE OSJEČKO-BARANJSKE

Uhvaćeno šest pijanih vozača

PROMETNA NEKULTURA NA HRVATSKIM CESTAMA

U dvije godine više od 1,36 milijuna prometnih prekršaja

Najčitanije iz rubrike