Sport
DAMIR MILINOVIĆ, CIBALIA

Dao bih sve pobjede ovoga ljeta za tri boda u 1. kolu protiv Šibenika
Objavljeno 4. kolovoza, 2015.

VINKOVCI - Nogometaši Cibalije osvojili su memorijalni turnir u Antinu. Bio je to treći turnir na kojem su sudjelovali u pripremnom razdoblju i kojeg su okončali slavodobitno u svoju korist. Ovaj put to je izgledalo furiozno, raspoloženo i rastrčano, a posebice efikasno. Trener Damir Milinović nakon turnira očito raspoložen osvrnuo se na igre svoje momčadi u dva dana turnira.

- Dao bih sve ove pobjede samo za pobjedu u prvom kolu protiv Šibenika. Odigrali smo u Antinu dvije jako dobre utakmice u kojima su naši igrači iskazali odličnu realizaciju, postigavši deset golova, a u isto vrijeme obrana nije primila ni jedan pogodak. Zadovoljan sam angažmanom svih igrača. Na turniru nismo koristili jedino Turčina jer nam se žalio na zatezanje u mišićima pa nismo htjeli riskirati.

Na istom turniru nastupio je i posljedni igrač koji se priključio momčadi ovoga ljeta. Sandro Ugrina stigao je u Vinkovce i sada je na treneru da uigra momčad do početka prvenstva.

- Vidjelo se već u Antinu da će nam Ugrina biti pojačanje. Uz Webera i Vidovića dobili smo još jednu vrlo dobru špicu, nadam se da će i u prvenstvu postizati golove. Više ne tražimo nikoga, ali ako nam se ponudi kakav dobar i kvalitetan igrač, rado ćemo ga prihvatiti.

Do utakmice sa Šibenikom u prvom kolu predstojećeg prvenstva nogometaši Cibalije odigrat će još dvije utakmice. Oni najbolji će u subotu na svojem terenu odigrati "generalku" protiv Belišća, dok će posljednju odigrati uoči prvoga kola sa Croatiom iz Starih Jankovaca. Trener Milinović već ima sastav u glavi, ali ne želi s njime u javnost.

- Naravno da ga imam, ali ne želim se istrčavati. Imam na raspolaganju 26 igrača tako da nitko ne može računati da je osigurao majicu najboljeg sastava. Upravo zbog te činjenice želio sam imati sastav koji je udvostručen na svakoj poziciji i da se ni jedan igrač ne može smatrati nezamjenjivim. Igrači jedva čekaju subotu da konačno isprobaju travnjak na kojem će igrati prvenstvene utakmice i da se pokažu pred svojim navijačima uoči početka prvenstva - rekao je trener Cibalije. A. Grgić

Možda ste propustili...

KRAJ SEZONE: OPERIRAN BOJAN BOGDANOVIĆ

Propao povratak u reprezentaciju?

ZAVRŠENA PRVA HRL “SJEVER”

Valpovka je ispala, NEXE 2 na čekanju

Najčitanije iz rubrike