Novosti
DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI

Sportski susreti UHDDR-a u Osijeku
Objavljeno 4. kolovoza, 2015.

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Osječko-baranjske županije organizira obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja 5. kolovoza na sportskom objektu streljane u Osijeku.

Darko Nađ, predsjednik Županijske podružnice UHDDR-a, pozvao je branitelje i građane da izvjese državne zastave na kuće te im se pridruže na tradicionalnim, 11. po redu, sportskim susretima i druženjem uz cjelodnevni program na Pampasu gdje će gosti biti počašćeni besplatnim jelom i okrjepom. Nađ je kazao kako će se Osječani ove godine moći prevesti Dravom u tri vojna plovila od Kožare do kompe pa ih je pozvao da iskoriste mogućnost vožnje rijekom.

Program su, uz Nađa, prezentirali predsjednik Gradskog ogranka Osijek UHDDR-a Zdravko Nalio, dopredsjednik podružnice UHDDR-a Osječko-baranjske županije Josip Talapko, potpredsjednik Gradskog ogranka UHDDR-a Jozo Bertanjoli i predsjednik Koordinacije udruga branitelja i stradalnika Osječko-baranjske županije Stjepan Španić, koji je ujedno podsjetio na bakljadu i program u središtu Osijeka 4. kolovoza.

Program UHDDR-a predviđa svečano otvaranje sportskih susreta u 9 sati: pozivni turnir u šahu, natjecanje u streljaštvu (pištolj, revolver velikog kalibra), natjecanje u belotu, pozivni turnir u stolnom tenisu i natjecanje u pikadu. Oko 13 sati planiran je zajednički ručak, a do 16 sati završetak susreta i druženja.D.Pejić

Za Osječane je organiziran prijevoz Dravom u tri vojna plovila od Kožare do kompe

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike