Crna kronika
PROMETNA NESREĆA NA MOSTU U OSIJEKU

U trostrukom sudaru ozlijeđeno 8-godišnje dijete
Objavljeno 3. kolovoza, 2015.

OSIJEK - Osmogodišnje dijete i 20-godišnji vozač lakše su ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 16.30 sati, na osječkom cestovnom mostu dr. Franje Tuđmana. Kako doznajemo iz policije nesreća se dogodila kada je 20-godišnji vozač Mazde 323, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem u blizini raskrižja s Tvrđavicom. Kretao se od Baranje prema gradu.

- Prednjim bočnim dijelom vozila udario je u prednji bočni dio Opel Astre kojim se iz suprotnog smjera kretao 33-godišnji vozač. Nakon udara automobil 20-godišnjaka nastavio je nekontrolirano kretanje pri čemu je udario u automobil (Passat karavan) kojim je, također iz suprotnog smjera, upravljao 26-godišnjak. Od siline udara automobil 26-godišnjaka odbačen je u metalnu ogradu, doznajemo od Vesne Žnidarić Bolarić iz PU osječko-baranjske. Ozlijeđeno osmogodišnje dijete nalazilo se u automobilu 33-godišnjeg vozača.S.Lacić

TKO JE ODBJEGLI VOZAČ?

Osječka policija i dalje traga za osobom koja je u petak navečer izazvala prometnu nesreću u Sljemenskoj ulici, u osječkoj Retfali. Naime, nakon udara VW Golfa u Renault, vozač i suvozač, prema izjavama očevidaca, iskočili su iz Golfa i trčeći pobjegli. Još uvijek nije poznat identitet odbjeglog vozača.

Možda ste propustili...

POLICIJA POZIVA GRAĐANE DA VRATE ORUŽJE

Pronašao minu radeći u polju

ČEKA SE NALAZ OBDUKCIJE

Ukrajinac ubijen, još ne znaju kako

Najčitanije iz rubrike