Mozaik
SPEKTAKL NA BELIŠĆANSKOM BAZENU

Izabrana Miss bazena,
a potom i Mister debeli!
Objavljeno 26. srpnja, 2015.
Titulu je odnijela Elizabeth Bečić iz Belišća

Proteklog vikenda na belišćanskom bazenu prvi se put održao izbor za Miss bazena Belišće 2015. u organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća na kojemu je titulu Miss bazena Belišća ponijela Elizabeth Benčić iz Belišća.

Pobjednica je osvojila tjedan dana u apartmanu na Viru za dvije osobe u rujnu, 50 posto popusta za dvije povratne karte za put u Zadar i novčanu nagradu organizatora u iznosu od 500 kuna. Prva pratilja Miss bazena Belišće postala je Marija Draksler iz Valpova koja je od organizatora dobila usluge saune, masaže i solarija na bazenu u Belišću i novčanu nagradu od 300 kuna. Titulu druge pratilje ponijela je Adrijana Rittgasser osvojivši tako jahanje za dvije osobe i nagradu u iznosu od 200 kuna. Miss fotogeničnosti na ovogodišnjem izboru postala je Dora Rakitovac iz Bistrinaca i osvojila usluge saune, masaže i solarija na bazenu u Belišću.

Program je pozdravnim govorom otvorio gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić, a za vođenje programa bio je zadužen naš poznati voditelj Davor Dretar-Drele. Nakon otvorenja, program je započeo nastupom Belišćanskih mažoretkinja, poslije kojeg se publici predstvailo 12 djevojaka iz Belišća, Bistrinaca, Bocanjevaca, Gorice Valpovačke i Valpova.

U prvom izlasku djevojke su se predstavile u ljetnim kreacijama trgovačkog obrta “Levita” koji je bio sponzor, a drugi izlazak bio je rezerviran za kupaće kostime čiji su sponzori bili “Konzum” d.d., “Pletix” iz Karlovca i “Vis konfekcija” d.d. iz Varaždina.

U stankama između izlazaka djevojaka, posjetitelji su imali prilike zabaviti se uz plesnu skupinu “Babe bez kočnica” i rasplesati se uz glazbu “Jovalius benda”, a bio je organiziran i još jedan izbor, ali drugačije vrste - izbor za Mistera debelog. U toj kategoriji prvo mjesto zauzeo je Samir Župančić i osvojio kulen OPG-a Novosel, drugo mjesto ponio je Zaim Saljiji te na taj način kući ponio tablu slanine OPG-a Novosel, gajbu piva za treće mjesto dobio je Jasenko Kardum, dok se ćevapima i pivom počastio Josip Delač za osvojeno četvrto mjesto. Tijekom cijelog programa posjetitelji su mogli razgledati ponudu raznih izlagača te uživati u bogatoj gastronomskoj i enoponudi, doznajemo u Gradu Belišću.

Lidija ANIČIĆ

MISTER

DEBELI JE SAMIR ŽUPANČIĆ I NAGRAĐEN JE KULENOM

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike