Regija
ĐAKOVAČKA TVRTKA UNIVERZAL POTIČE PLAĆANJE USLUGA

Redovitim platišama nagrada - mjesečni
parking ili sezonska ulaznica za bazen
Objavljeno 15. srpnja, 2015.

ĐAKOVO – Kako bi nagradila vjernost svojih korisnika, đakovačka tvrtka Univerzal uvodi još jednu novost. Kako doznajemo od predsjednika Nadzornog odbora Gorana Solde, ovih će dana ta tvrtka u vlastitoj režiji dijeliti uplatnice za odvoz komunalnog otpada koje uključuju i naknadu za razvoj komunalne infrastrukture u Đakovu. Sve one građane koji obave jednokratnu uplatu Univerzal će, kaže Soldo, nagraditi jednom od nagrada po vlastitom izboru.

– To može biti mjesečna parkirna karta za mjesec i vozilo koje građani sami odaberu, ili pak godišnja ulaznica za gradske bazene u Đakovu za sezonu 2015. godinu. Dovoljno je platiti račun i javiti se u Upravu Univerzala, gdje će na propisanom obrascu imati priliku odabrati i podići svoju nagradu. Ovime prvi put sve one uredne i vjerne potrošače nagrađujemo i na neki ih način stimuliramo - kaže Soldo. Dodaje kako su postignute uštede vezano uz troškove.

– Troškovi Uprave su smanjeni, materijalni za gotovo 50 posto, dnevnice su smanjene za 40 posto - provodi se objedinjena javna nabava što je donijelo znatne uštede, jedino se nisu dirala prava naših radnika, koji su sukladno Pravilniku o radu zadržali sva svoja prava. Kako je prirodnim odljevom smanjen broj radnika, nitko se na rukovodeća mjesta, odnosno mjesta voditelja, nije zapošljavao, a posao je preraspodijeljen u okviru postojećih resursa - kazao je Soldo. Istaknuo je i kako je poslovanje Univerzala pozitivno, a uredno se vraćaju i obveze iz prethodnog razdoblja koje, kaže, iznose oko 250 tisuća kuna mjesečno.

– U pregovorima s bankama očekujemo da ćemo uspjeti smanjiti kamatne stope na dosadašnja zaduženja i tako još više uštedjeti i stvoriti prostora za nove investicije - dodao je Soldo. M. Muškić

Možda ste propustili...

ŽELE BOGATIJI DRUŠTVENI ŽIVOT

Mladi se po selima smatraju zakinutima

U ČETIRI DANA ODVEZLI VIŠE OD 400 KILOMETARA

Vukovar dočekao biciklističku Karavanu prijateljstva

Najčitanije iz rubrike