Mozaik
POLUFINALISTICA “X FACTORA ADRIA” U RODNOM GRADU

Iva Ćurić: Sljedeći live
nastup posvetila sam
Đakovu. Ljudi, hvala!
Objavljeno 11. lipnja, 2015.

Da Đakovo podržava svoju Ivu Ćurić, 18-godišnjakinju baršunastog glasa koja je s nogu oborila publiku kao i sve članove žirija regionalnog talent showa “X Factor Adria”, moglo se vidjeti preksinoć kada su nju i još dvoje finalista, Antonija Krištofića (17) i Highway trio bend koji čine Marko (20), Luka (20) i Petar (19), u centru grada dočekale stotine fanova.

Kad se vozilo s finalistima zaustavilo u kružnom toku ispred zgrade đakovačke gradske uprave, masa ga je doslovno opkolila vrišteći i uzvikujući: “Iva, Iva... Iva, mi te volimo.” Ivu je dočekala i njezina obitelj, a iz njezina naručja nije se dao istrgnuti maleni brat. Za nju i njezine prijatelje, finaliste, u Maloj vijećnici Grada Đakova priređen je prijam, a obratio im se zamjenik gradonačelnika (inače Ivin stric) Mirko Ćurić.

- Drago nam je da ste došli u Đakovo, vidimo da je veliki interes za sve što se događa. Naša Iva je prije mjesec dana bila lokalna cura koja je svirala gitaru po Đakovu, a sada je prava zvijezda. Drago mi je zbog nje, vidim da je sretna - kazao je Ćurić upoznavši ostale kandidate s činjenicom da je Đakovo staro oko 1200 godina, te da je najpoznatiji po katedrali. Dečke iz Highway trio benda koji dolaze iz Crne Gore upoznao je s činjenicom da je biskup Strossmayer poklonio Crnogorcima prvu tiskaru. Cijelo vrijeme Iva nije mogla sakriti suze, ne vjerujući da su se svi ti ljudi, kaže, zbog nje okupili.

- Nisam očekivala ništa slično. Kada smo izišli iz kombija, počela sam se tresti, jednostavno nisam mogla vjerovati koliko je ljudi došlo. Sretna sam i ponosna na moj grad jer je uz mene. Nisam ovo očekivala. Sve mi to daje snagu za dalje. Posvetila sam sljedeći live Đakovu, a nisam ni znala da će se ovo dogoditi. Predivno, predivno, predivno, ljudi, hvala svima - poručila je presretna Iva.M.Muškić

Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike