Crna kronika
KAZNENA PRIJAVA ZBOG PROSTITUCIJE

50-godišnjakinja godinu dana pružala seksualne usluge u osječkim stanovima
Objavljeno 27. svibnja, 2015.
Žena je seksualne usluge oglašavala putem javnog oglasnika

OSIJEK - Pedesetogodišnja žena uhićena je zbog sumnje da se prostituirala u Osijeku. Policija je provela istragu nad 50-godišnjakinjom i utvrdila da je putem javnog oglasnika oglašavala seksualne usluge.

- Seksualne usluge pružala je za novac unazad godinu dana. Protiv 50-godišnjakinje podnosimo kaznenu prijavu zbog prostitucije, doznajemo iz PU osječko-baranjske. Žena je seksualne usluge pružala u stanovima na osječkom području. Prostitucija u Osijeku i dalje je prisutna, no djeluje “na mala vrata”.

Žene raznih životnih dobi najčešće oglašavaju svoje usluge putem oglasnika i to pod krinkom raznih vrsta masaža. Tko su one najčešće se ne dozna, ali ne radi se o ženama koje u mini suknjama šetaju po ulicama nego najčešće osobama za koje ne biste rekli da se bavi “najstarijim zanatom”.

Prema statistici MUP-a u prošlih pet godina u Hrvatskoj je zbog prostitucije prijavljeno više od 1000 osoba (1091). Prošle godine prijavljeno je 170, a godinu ranije 263 osobe. Od 170 prijavljenih u 2014. godini, sve su bile žene. U Osječko-baranjskoj županiji zbog prostitucije lani su prijavljene četiri žene, a u 2013. njih sedam. Te godine u javnosti je bio poznat slučaj kada su prijavljene četiri Slavonke koje su svakog tjedna svoje usluge oglašavale u Slavonskoj burzi. Žene u dobi od 38 i 48 godina sumnjičilo se da su godinu dana organizirale posao s prostitucijom u koji su uključile 32-godišnjakinju i 40-godišnjakinju koje su posao obavljale u unajmljenom stanu u Gundulićevoj ulici, u Osijeku.

Sandra LACIĆ
CIJENE PREMA USLUGAMA

Cjenik usluga tzv. kraljica noći različit je i ovisi o željama klijenata. Prema dostupnim informacijama, kreću se od 200 do 800 kuna, ovisno o uslugama koje žene pružaju klijentima. Za sada nije poznato koliko je svoje usluge naplaćivala 50-godišnjakinja.

1091

osoba prijavljena je zbog prostitucije u Hrvatskoj u posljednjih pet godina

Možda ste propustili...

POLICIJA POZIVA GRAĐANE DA VRATE ORUŽJE

Pronašao minu radeći u polju

NOVA ŽRTVA PREVARANATA JE 79-GODIŠNJAK

Zbog želje za kriptovalutom izgubio desetke tisuća eura

Najčitanije iz rubrike