Crna kronika
U 13 PROMETNIH NESREĆA OZLIJEĐENO SEDAM OSOBA

Vatrogasci rezali krov automobila da oslobode unesrećenog
Objavljeno 26. travnja, 2015.

OSIJEK – U samo 48 sati, od petka do nedjelje ujutro, u Osječko-baranjskoj županiji dogodilo se 13 prometnih nesreća u kojima je ozlijeđeno sedmero ljudi. Osječki i vatrogasci iz Donjeg Miholjca spašavali su u subotu dvije ozlijeđene osobe koje su nakon prometnih nesreća ostale prikliještene u vozilima.

U Donjem gradu u Osijeku došlo je do sudara Opel Vectre i Opel Corse, a nesreća se dogodila poslije 6 sati. Osječki su vatrogasi pozvani u pomoć u 6.46 sati.

- Dolaskom na mjesto događaja vidjeli smo da je osoba ostala prikliještena u vozilu jer je došlo do udara u vrata od strane drugog vozila. Hidrauličnim alatom odstranili smo vrata, izrezali stupce vozila i prebacili krov. Na oba vozila otpojili smo kleme - doznajemo od Lidije Vuksanić, operativne dežurne djelatnice Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek.

Na intervenciju je izišlo sedam vatrogasaca u dva vozila.

Donjomiholjački vatrogasci pomagali su osobi ozlijeđenoj u prometnoj nesreći u Svetom Đurđu.

Sedam prometnih nesreća dogodilo se u subotu, a pet u petak.

U nesrećama u subotu jedna osoba ozlijeđena je teško, dok su tri lakše ozlijeđene. U petak su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Osam nesreća koje su se dogodile u ta dva dana imalo je za posljedicu materijalnu štetu. S.Lacić

U OSIJEKU SEDAM SUDARA

U petak i subotu na području Osijeka dogodilo se sedam prometnih nesreća. Na području Donjeg Miholjca i Baranje dogodile su se po dvije nesreće, te po jedna na području policijskih postaja Đakovo i Našice.

Najčitanije iz rubrike