Mozaik
KOMIČARSKO-HUMANITARNI SHOW ZA POMOĆ DJECI GUNJE

Predsjednica Ko-Kolinda
do suza nasmijala publiku
Objavljeno 26. ožujka, 2015.

Stand up comedy show „Štiklom u mozak, loptom u dupe - Smijehom za Gunju“, održan u zagrebačkoj Tvornici kulture, sve je prisutne nasmijao do suza, a posebno su oduševili imitatori predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i supruga Jakova. Prva hrvatska predsjednica, u izvedbi Marijane Perinić, do suza je nasmijala više od 300 gledatelja i tako prikupila 9500 kuna za pomoć akciji „Pun kofer prijateljstva“, kojom se djeci iz poplavljenih područja osiguravaju putne torbe s osnovnim životnim potrepštinama.

- Više od 300.000 klikova na YouTube kanalu i na imitaciju govora novoizabrane predsjednice bilo je garancija dobre zabave i poziv da se kupnjom ulaznica pomogne djeci iz poplavljenih područja. Drago nam je da ćemo djeci ovom donacijom bar malo pomoći te pozivamo sve građane da se uključe u akciju „Pun kofer prijateljstva“ – izjavila je Perinić, komičarka i imitatorica hrvatske predsjednice.

Više od 300 posjetitelja zagrebačke Tvornice kulture ovacijama je još jednom popratilo predsjedničin govor. Poseban je dojam izvedba ostavila i zbog nezaboravnog stylinga. Naime, plavi kaput, kakav je predsjednica odjenula za inauguraciju, za ovu su priliku kreirale članice Udruge Kamensko, koje su, kao i mladi predstavnici iz Gunje, poznatu komičarku bodrile iz prvih redova prepune Tvornice. Pod voditeljskom palicom Marijane Perinić slijedio je nastup poznatih komičara: Marka Petra Oreškovića, Zvonka Kožića, Krešimira Richa te imitatora Denisa Rajčića, koji je prisutne zabavio imitacijom starlete Nives Celzijus. Humanitarnom pozivu odazvao se i Zlatan Zuhrić Zuhra, renomirani komičar i poseban gost večeri, čiji je nastup ispraćen gromoglasnim pljeskom. Imitatori predsjednice i njezina supruga na kraju su večeri predali ček u iznosu od 9500 kuna Mariju Perkoviću, predsjedniku Društva Naša djeca Vinkovci. Akcija „Pun kofer prijateljstva“ u organizaciji Društva Naša djeca Vinkovci pomaže da se svakom djetetu s poplavljenih područja Vukovarsko-srijemske županije osigura putna torba s najosnovnijim osobnim stvarima za svaku priliku.(T.K.)

Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

Najčitanije iz rubrike