Crna kronika
UHIĆENA TRI DRŽAVLJANINA MAĐARSKE

Feričančani zadržali lopove
i predali ih policajcima!
Objavljeno 23. siječnja, 2015.

FERIČANCI - Građani Feričanaca pokazali su hrabrost i odlučnost da pomognu svojoj starijoj sugrađanki. Dvojica mađarskih državljanina u utorak su oko 12 sati, ušli su kroz nezaključana vrata u obiteljsku kuću 79-godišnje Feričančanke. U namjeri da ukradu vrjednije stvari, ispreturali su cijelu kuću. Međutim, u poslu ih je zatekla vlasnica kuće, iz koje su potom 34-godišnji i 31-godišnji Mađari napustili. Išetali su iz dvorišta i došli do parkirališta u središtu Feričanaca, na Trgu Matije Gupca. No, nespretni lopovi nisu daleko stigli od mjesta krađe. Uspjeli su ih zaustaviti prolaznici, a koji su zadržali i trećeg, pomagača, 29-godišnjeg Mađara koji je dvojicu kradljivaca čekao u automobilu.

Solidarni građani okružili su lopove na parkiralištu i zadržali trojac do dolaska policije koja ih je uhitila. Sva trojica su potom predana pritvorskom nadzorniku.

Iz policije zahvaljuju građanima koji su u ovom slučaju reagirali na ispravan način i pomogli u hvatanju počinitelja. Pozivaju i ostale, da postupe tako ukoliko se zateknu u sličnoj situaciji i time pomognu policiji u suzbijanju kriminaliteta i hvatanju počinitelja.S.Fridl

Možda ste propustili...

ČEKA SE NALAZ OBDUKCIJE

Ukrajinac ubijen, još ne znaju kako

NA PODRUČJU SUNJE, SISKA I GLINE

Pet krijumčara u rukama policije

Najčitanije iz rubrike