Mozaik
JOŠ JEDNA PRINOVA NAKON SEDAM GODINA U DRUGOM BRAKU

Urban će postati tata drugi put
Objavljeno 21. siječnja, 2015.

Iako se često kaže kako je sedma godina kobna kad je o braku riječ, glazbeniku Damiru Urbanu i njegovoj 12 godina mlađoj supruzi Milici Czerny Urban upravo je to najsretnija godina zajedničkog života. Naime, poznati par u srpnju će postati roditelji, piše Story. Ovo će im biti prvo zajedničko dijete, a Urban već ima 13-godišnjeg sina Malika iz prvog braka s Goranom Milojević.

- Želju za djetetom imamo od prvog dana kad smo se upoznali, ali tada je Malik bio malen, potom smo imali življe razdoblje, a onda je Milica upisala doktorat pa me bilo strah da bi je to spriječilo u ostvarenju planova - otkrio je glazbenik za Story. Damir i Milica poznaju se već 12 godina, a Urbanova tadašnja supruga primijetila je da se s njim nešto čudno događa.

- Kad me Gorana pitala jesam li se zaljubio, nisam joj lagao. Okolina me zbog razvoda nije štedjela, moji su bili jako razočarani i uvjereni da sam opet zafrknuo stvar. S vremenom je sve sjelo na svoje mjesto i zbog toga danas mogu reći da sam sretan čovjek. Kod Milice me privukla njezina neposrednost, pamet i iskrenost. Pozitivno djeluje na mene, daje mi inspiraciju i pruža podršku za sve što radim. Razumije me - iskren je pjevač koji jedva čeka drugi put postati otac.(T.K.)

Možda ste propustili...

NIKAD RANIJE OBJAVLJENE PJESME

Novi album J. Casha

U POSLJEDNJOJ OVOSEZONSKOJ EMISIJI “RAZGOVOR S RAZLOGOM”

Gost je redatelj Vinko Brešan

Najčitanije iz rubrike