Sport
TURNIR „NAŠICE 2014./15.“

Stojanović i Tomaš postigli po tri pogotka
Objavljeno 21. prosinca, 2014.

NAŠICE – Na ovogodišnjem, 12. zaredom Božićnom malonogometnom turniru u Našicama za naslov će se boriti 21 momčad u četiri skupine. Ždrijeb je održan u Cafe-baru Roko, a nazočne je pozdravio Josip Pavlus, predsjednik Športske zajednice Grada Našica. Nakon Božića održat će se ždrijeb u veteranskoj konkurenciji i za mlađe uzraste. Prvog dana turnira odigrano je šest utakmica seniorske konkurencije. Počelo je susretom dviju mladih ekipa Duhovi Orahovica i BC team Cavalli. Završilo je minimalnom pobjedom Duhova, a pogodak je postigao Krsnik. Motičanski CB Roko, za koji igraju vrsni igrači malog i velikog nogometa Robert Nospak i imenjak mu Grnja, visokom su pobjedom dobili Mladost Stipanovce (6:2). Nospak (2), D.Peršić (2), Antolović i Bodo bili su strijelci za Motičinu CB Roko, a Miočević je s dva pogotka ublažio poraz Mladosti.

Prije susreta prošlogodišnjeg pobjednika CB Izzy i Waldra commerca gradonačelnik Našica Krešimir Žagar službeno je otvorio dvanaesti turnir. Branitelj naslova je na otvorenju ovogodišnjeg turnira teško ali zasluženo svladao neugodnog suparnika iz Đurđenovca. Strijelci za Izzy bili su Ivić i Šoštarić. U četvrtoj utakmici jedan od glavnih kandidata za naslov Prelo&osječko pivo visoko je pobijedio Prvo hrvatsko pivo, sa 7:0. Pogotke su postigli Benotić (2) te Kubaša, Gašparić, Nekić, Galinec i Ćosić. Iako je CB Goldfinger poveo (Damjan) protiv Pecke d.o.o., također jednog od favorita, na kraju je primio šest pogodaka. Tomaš (3), Nikolić, Barišić i Grgačević bili su strijelci za Pecku d.o.o. Na kraju večeri vrlo dobru utakmicu odigrali su CB Prestige i Đurdan CityĄid Barić. Nekadašnji igrač splitskog Hajduka Danijel Stojanović, koji danas igra u Zrinskom Mostar, s tri je pogotka odveo Đurđenovčane do pobjede. Uz njega strijelci su bili Purgar i Pavličić, a za CB prestige strijelci su bili Filipović, Ratković i Meter.

REZULTATI: Duhovi Orahovica – BC team Cavalli 1:0, Motičani CB Roko – Mladost Stipanovci 6:2, CB Izzy – Waldra Commerc 2:1, Prelo&osječko pivo – Prvo hrvatsko pivo 7:0, CB Goldfinger – Pecka d.o.o. 1:6, CB Prestige – Đurdan City&Aid Barić 3:5 S. Sobodić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike