Regija
HUMANITARNE KARAOKE

Učenice i učenici osnovne škole A.G. Matoš Vinkovci pokazali veliko srce za Ivana Bačića
Objavljeno 22. studenog, 2014.

VINKOVCI-U sportskoj dvorani osnovne škole A.G.Matoš Vinkovci bilo je uistinu posebno, puno ljubavi i zajedništva pokazali su učenice i učenici ove škole sa jednim zajedničkim ciljem pomoći obitelji Bačić  radi dugotrajnog liječenja njihovoga sina Ivana, učenika 7.d razreda.

Nastavnica glazbenog odgoja Jasna Dujmić, inače Ivanova razrednica, pokrenula je humanitarnu akciju pomoći za obitelji Bačić.
-Željeli smo napraviti humanitarnu akciju za našeg Ivana koji je teško bolestan u bolnici u Zagrebu.Organizirali smo karaoke za Ivana, bila je velika zainteresiranost djece gotovo svih razreda naše škole, kao i posebnog odjela, svi su željeli sudjelovati u ovoj akciji.Kako smo imali veliki broj prijavljenih u dogovoru s prof. Josipom Funarićem kojem se posebno zahvaljujemo jer je osigurao sve matrice, odlučili smo napraviti audiciju, te smo odabrali 23 za nastup. Kako su veliki troškovi odlazaka na liječenje odlučili smo pomoći, istaknula je prof.Jasna Dujmić.

Lijepo je bilo vidjeti sve te izvođače koje je vodila samo jedna misao da Ivan Bačić što prije ozdravi i vrati se u njihovu školu.

Svi ljudi dobre volje i velikog srca, koji nisu mogli nazočiti ovom humanitarnom koncertu koji je ispunio sportsku dvoranu osnovne škole Antun Gustav Matoš Vinkovci do posljednjeg mjesta  svoje donacije možete uplatiti na račun otvoren na Ivanovo ime (Ivan Bačić, IBAN: HR 2223400093110934945, Privredna banka Zagreb).Mario Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike