Mozaik

Baby Dooks osnovao bend Yoghurt
Objavljeno 28. listopada, 2014.

Svojom glazbom i plesnim pokretima pokorit ćemo estradu. Nastupi će nam biti dosad neviđeni show, kažu članovi benda Yoghurt. Bazu benda čine Baby Dooks i Bizzo Gad, pjevačica i voditeljica Jana Fabijanić i Dooksov kolega iz showa “Tvoje lice zvuči poznato” Mario Petreković.

- Ideja o bendu postoji već dugo, ali tek sad krećemo u akciju - kaže Baby Dooks, idejni tvorac Yoghurta. Uskoro će izdati prvi singl “Bakica”, a glazba koju će izvoditi bazira se na popu i funku 1980-ih. Ime su izabrali po tome što svi u grupi vole jesti jogurt.

- Imamo pitke, poluinfantilne, neopterećujuće tekstove bez političkog i socijalnog predznaka – ističe Dooks. Dodaje kako će se na nastupima maskirati, a u tome će im pomoći prijatelji profesionalci. Petreković ističe kako su ih zasad čuli samo susjedi, a uskoro će početi sa svirkama po Hrvatskoj.

- Sviđa im se naša glazba, ali su nas zamolili da nakon 22 sata prestanemo svirati jer smo bučni - kaže Mario. Dodaje kako bi volio nastupati u staračkim domovima jer bi ih bakice obožavale, a njima su i posvetili prvi singl.(T.K.)

Možda ste propustili...

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

VLASNICI AUTOPRAONICA TRLJAJU RUKE

Saharski pijesak “okupirao” Atenu

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike