Regija
VANDALIZAM IZMEĐU SOLJANA I DRENOVACA

“Snagatori” počupali prometne znakove
Objavljeno 22. listopada, 2014.

SOLJANI - Mještani Soljana i Drenovaca zgroženi su najnovijim slučajem vandalizma koji je ugrozio brojne ljudske živote i prava je sreća, kažu, da nitko nije stradao. Proteklog vikenda, u noći između subote i nedjelje, nepoznati počinitelji doslovce su počupali sve prometne znakove uz cestu koja vodi od Soljana do Drenovaca i pobacali ih u kanale. Pretpostavlja se da je riječ o skupini pripitih mladića koja je, vraćajući se iz provoda u Soljanima pješice kući u Drenovce, iz obijesti počupala i pobacala znakove.

– Iskreno se nadamo da će ih policija što prije pronaći i da će odgovarati za taj barbarski čin. Ne razumijemo što je u glavama tih momaka, jer ići nekom svjesno ugroziti život i time se još zabavljati, to nije normalno. Pa zamislite samo kakvo je to divljaštvo bilo i koliko je snage potrebno uložiti da se prometni znakovi iščupaju iz zemlje - ogorčeni su mještani.

Kažu da su se na toj cesti često događale prometne nesreće i prisjećaju se tragedije od lipnja prošle godine. Tada su, nakon proslave kirvaja u Soljanima, na izlazu iz sela prema Drenovcima poginula dva mladića, a troje mladih teško je ozlijeđeno. (M.L.O.)

Najčitanije iz rubrike