Novosti
POTPORA ZA PREDSJEDNIKA

HDSSB: Kujundžić ima karizmu državnika Tuđmanovog tipa
Objavljeno 21. listopada, 2014.

Nakon šestog izbornog Sabora HDSSB-a, u ponedjeljak su održane i konstituirajuće sjednice tijela ove stranke, a na Glavnom odboru stranke donesena je i odluka o podršci Milanu Kujundžiću, kao kandidatu na izborima za predsjednika Republike Hrvatske.

- Sigurni smo da je riječ o kandidatu koji će znati štititi interese građana. Riječ je o prvom kandidatu nakon predsjednika Franje Tuđmana koji ima snagu jednog takvog državnika. Odnosno političaru koji ne zastupa interese ni lijevih ni desnih, ali neće biti ni poslušnik Vlade RH, koji će se tek na kraju mandata sjetiti da ima i neke ovlasti, poput aktualnog predsjednika Ive Josipovića. Pitaju nas što HDSSB dobiva s podrškom Kujundžiću. Dobiva pravog predsjednika koji će se boriti za regionalizaciju i fiskalnu decentralizaciju - rekao je jučer predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin.

HDSSB je najavio kako stranci prethode konstituirajuće sjednice u svih 127 jedinica lokalne samouprave u pet županija, a jedan od prioriteta bit će grad Osijek, kako bi se što prije izabrao novi predsjednik osječkog i županijskog HDSSB-a.N.Z.Eberhard

Riječ je o političaru koji neće biti poslušnik Vlade, ističe Dragan Vulin