Novosti
REAKCIJE NA UHIĆENJE

Sandra Perković brani Bandića, Bernardić zaziva izbore
Objavljeno 20. listopada, 2014.

Vezani članci

UHIĆENJE NAJMOĆNIJEG GRADONAČELNIKA

Istražitelji “češljaju” Bandićeve poslove

- Još od 2005. godine gospodin Milan Bandić i ja smo se razišli na pitanju Cvjetnog i gradnje onog nebodera. Institucije rade svoj posao neovisno o tome gdje je i na kojoj tko funkciji. Vidjet ćemo što će se dalje događati – rekao je ministar Mrsić u posjetu Požeško-slavonskoj županiji.

Uhićenje Milana Bandića komentirao je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras. "S obzirom na to da je priveden velik broj ljudi, očito se ima puno toga istražiti i nadam se da nijedan kamen neće ostati neokrenut, znači sve što je nejasno da se istraži, i na to dobije odgovore", rekao je Maras.

"Ako se optužbe protiv Milana Bandića pokažu utemeljenima, Zagrebu su nužni prijevremeni izbori", poručio je predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić s izvanredne press konferencije. Bernardić kaže kako bi on, da je na mjestu Milana Bandića, dao ostavku iz moralnih razloga, te ističe kako je ipak najvažnije da građani ne “osjete” uhićenje. "Upravljanje glavnim gradom Hrvatske ne može biti bezglavo, Grad Zagreb se mora voditi. Nije riječ o uhićenju samo jedne osobe već o uhićenju čitave gradske strukture. Odgovorno upravljanje znači da se Grad Zagreb mora voditi, i to znači da ako se ove stvari pokažu utemljenima, Grad Zagreb mora imati prijevremene izbore", zaključio je Bernardić.

Podršku Bandiću dala je olimpijska, svjetska i europska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković. “On je čovjek jedne apsolutne nadnaravne energije, čovjek koji cijeli dan živi ovaj grad”, napisala je na svojem Facebook profilu Perković, inače zastupnica zagrebačke Gradske skupštine u koju je prošle godine ušla upravo s gradonačelnikove liste.

Tamo je bila i bivša bacačica kladiva, a danas direktorica zagrebačkog atletskog mitinga Ivana Brkljačić. I ona je preko Facebooka podržala Bandića. “Uhapšen Milan Bandić! Slučajno baš sada kad bi se trebali fokusirati na udbaše u Njemačkoj i njihovu djecu u Hrvatskoj”, napisala je Brkljačić.AGM Kruna/MS

Možda ste propustili...

ZAMIJENJENO JE GORIVO I OBAVLJENI SU PLANIRANI RADOVI NA ODRŽAVANJU

Završen redoviti remont Nuklearne elektrane Krško

U PREGOVORIMA O VLASTI - DAN STANKE

Plenković: Znao bih za anketu da postoji