Mozaik
DRUGA EPIZODA SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Petreković oduševio svojom
transformacijom u Beyonce
Objavljeno 13. listopada, 2014.

Mario Petreković je imitrajući Beyonce odnio pobjedu u drugoj epizodi showa “Tvoje lice zvuči poznato” Nove TV. Mario je uspješno svladao zahtjevnu koreografiju, plesao zadivljujuće vješto u štiklama, odlično skinuo Beyoncein hit "Single Ladies" te proglašen najboljim.

- Jedan strašno veliki trud se tu vidi. Samo skinuti te pokrete to je velika znanost, u samo tjedan dana. Usput i pjevati, uz ovakve pokrete to je još jedno veće čudo. Mi smo vidjeli ovdje i malo šarenila u toj koreografiji, bilo je tu i malo vokalnog šarenila, no sve skupa bilo je fantastično, čestitam ti od srca! – komentirao je Goran Navojec. Iako je nakon glasovanja žirija Giuliano koji je imitirao Amy Winehouse, imao najveći broj bodova, glasovanje natjecatelja dao je drugačiji konačni ishod jer je većina kolega glasala za Petrekovića, koji je odabrao udrugu kojoj će Nova TV uručiti novčanu donaciju, a riječ je o udruzi “Mali zmaj'”. Jasna Palić-Picukarić transformirala se u Jessicu Rabbit te od sada ponosno može reći da je ne samo sinkronizirala crtane likove nego je i bila jedan. Rolanda Brausa ovaj smo put imali priliku vidjeti kao Robbieja Williamsa te s izvedbom pjesme "Let Me Entertain You", a Minea je imitirala Nancy Sinatru s “These Boots Are Made For Walking”. Baby Dooks se transformirao u Marinu Perazić te nastupio s hitom grupe Denis & Denis "Program tvog kompjutera". Andrea Andrassy postala je na jednu večer Oliver Dragojević. Najmanje bodova osvojila je Vanda Winter, koju smo ove nedjelje vidjeli u ulozi legendarnog Zdravka Čolića. (T.K.)

Koga će imitirati sljedeći tjedan

Fotorulet na kraju emisije dodijelio je natjecateljima showa nove zadatke, a kako će se snaći u novim ulogama saznat ćemo sljedeće nedjelje. Vanda će postati Florence Welch, Andrea će imitirati Kasandru, Baby Dooks će biti Psy, a Mineu ćemo ovaj put vidjeti kao MC Hammera. Roland će se transformirati u Indiru iz Colonije, a Jasnu ćemo prepoznati iza lika i djela Davora Gopca. Giuliano je dobio zadatak imitirati Željka Bebeka, a pobjednik ovotjedne emisije Mario morat će se potruditi biti što sličniji Jimu Morrisonu.

Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

NIKAD RANIJE OBJAVLJENE PJESME

Novi album J. Casha

Najčitanije iz rubrike