Regija
KINOLOŠKO DRUŠTVO ''NAŠICE''

Sedmašima prikazali vježbe poslušnosti pasa
Objavljeno 26. rujna, 2014.

NAŠICE - Članovi Kinološkog društva ''Našice'' posjetili su učenike Osnovne škole kralja Tomislava na poziv učenika 7.d razreda i razrednice Đurđice Mašić te učiteljice Gordane Cvijetović. Na prezentaciji rada Kinološkog društva, učenicima iz 7.d razreda pridružili su se i njihovi vršnjaci iz 7.c razreda te učitelji Sandra Hvizdak i Dubravko Pernicki.

O kinologiji, društvu i načinu sudjelovanja na izložbama pasa učenicima je govorio predsjednik Zvonimir Kolarić, a potom su prezentirane pokazne vježbe poslušnosti pasa. Kako bi se pas trebao ponašati u svakodnevnim situacijama, kao što je hodanje uz nogu na povodcu te socijalizacija u susretu s drugim psima i ljudima, sedmašima su pokazali Zoran Mašić s erdelterijerom Fridom, Zvonimir Kolarić s foksterijerom Florom i Tihomir Krumerac s kery blue terijerom Rubi. Učenici su bili najviše oduševljeni pokaznom vježbom Ervina Štrucelja s belgijskim ovčarom Ritom koja je obučena po policijskom programu. Članovima Kinološkog društva ''Našice'' na održanoj prezentaciji zahvalila je učenica 7.d razreda Dora Hanižjar.

- Ovu prezentaciju organizirali smo u svrhu približavanja djeci i pravilnom postupanju sa psima te u nadi da ćemo uspjeti doći do svojih prostorija i terena kako bismo mogli uključiti što više naših sugrađana u rad, a u svrhu poboljšanja kvalitete života u gradu – istaknuli su članovi Kinološkog društva.(S.F.)

Možda ste propustili...

UČENICI I NASTAVNICI EKONOMSKE ŠKOLE I. DOMCA U AKCIJI CK-A

Prvi put krv darovalo čak 25 osoba

USPJEŠNA SURADNJA GRADA I NAŠIČKE RAZVOJNE AGENCIJE NARA

Osigurano 1,64 milijuna € za projekte

Najčitanije iz rubrike