Mozaik
VEČER MODE I LJEPOTE U VINKOVCIMA

Modele za jesen/zimu 2014.
nosili su i mali i veliki
Objavljeno 17. rujna, 2014.
Reviju su nosile djevojke iz Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci

Udruženje manekena “Loreena” Vinkovci organiziralo je desetu po redu “Večer mode i ljepote” u kolekciji jesen/zima 2014. u sklopu 49. Vinkovačkih jeseni.

Veliki broj posjetitelja mogao je vidjeti šaroliku lepezu odjeće za hladnije dane te za svečane prigode. Ove godine prvi put imali smo modnu reviju na otvorenom, što je dalo posebnu notu ovoj reviji.

Udruženje manekena “Loreena” Vinkovci i ove godine napravilo je lijepu reviju koja će dugo ostati u sjećanju mnogih posjetitelja, a možda će se neki odjevni predmeti naći u ormarima djevojaka i žena koje su došle pogledati reviju.

Na ovogodišnjoj modnoj reviji “Večeri mode i ljepote” koju su nosile djevojke iz Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci prikazana je odjeća u kolekciji za odrasle vinkovačkih butika “Duga”, “Amadeus Jeans”, “Takko fashion”, “Mana”, Moda by Ema, “PIA”, “s.Oliver”, “Atelier Stefanie” s večernjim haljinama, dok je dječji program bio u bojama “Benettona”, “s.Olivera” te butika “Ontario”.

Mali manekeni koje je za ovu prigodu pripremila voditeljica dječjih skupina Ines Milišić napravili su pravi spektakl, te su oduševili svojim nastupom sve posjetitelje. Posebno treba istaknuti dječaka Luku Antola, koji je bio jedini dječak na reviji uz 29 djevojčica, koji su sve zadane koreografije odradili bez pogreške kao profesionalci.

Kad govorimo o modelima, na ovoj reviji je bilo 18 članica Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci među kojima je bila i Mia Milinović, druga pratilja Miss Universe Hrvatske za 2013. godinu, a koreografiju za djevojke je napravila Slađana Jurković.

- Kako je revija prvi put bila na otvorenom, malo smo strahovali od kiše, no na kraju je sve dobro prošlo. Vjerujem da su svi koji su došli pogledati reviju, mogli pronaći nešto za sebe i da će neki odjevni predmet naći svoje mjesto u ormarima mnogih žena. Sad nas očekuje još jedna revija na kraju godine gdje pripremamo svečani program za Božić i Novu godinu, naslovljenu kao 'Modna pahuljica' - istaknuo je Mario Kokaj, predsjednik Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci.

Na kraju Udruženje manekena “Loreena” Vinkovci posebno zahvaljuje vinkovačkom gradonačelniku, dr. Mladenu Karliću, županu Vukovarsko-srijemske županije Boži Galiću, te tajniku ZAKUDA-a Stjepanu Đurkoviću, na velikoj pomoći oko revije jer bez njih ova revija se ne bi mogla održati.T.Kvorka

MIA MILINOVIĆ

DRUGA PRATILJA MISS UNIVERSE HRVATSKE ZA 2013. TAKOĐER JE NOSILA REVIJU

Najčitanije iz rubrike