Mozaik
POZNATI GLAZBENICI SNIMILI NOVU JESMU

Zec i Škoro u duetu pjevaju “Ružmarin”
Objavljeno 16. rujna, 2014.

Vladimir Kočiš Zec i Miroslav Škoro odlučili su udružiti snage u prekrasnoj ljubavnoj pjesmi “Ružmarin”. Bivši gitarist Novih fosila napisao je glazbu za pjesmu “Ružmarin”, a autor teksta je Leonard Baksa Čeči. Isti autorski dvojac napisao je i prošlogodišnji veliki hit “A onda dođe ljubav”, s kojim je Vladimir Kočiš Zec desetak tjedana proveo na IHG Top 40 listi. Aranžman pjesme “Ružmarin” djelo je Ivice Murata, gitariste Miroslava Škore, a produkciju potpisuje Dragutin Smokrović Smokva.

- Pjesma Ružmarin nastala je prije nekoliko godina i bila je zamišljena u ponešto drugačijem aranžmanu, međutim, smatrao sam da bi u tamburaškoj, pop-izvedbi bila nekako pristupačnija - rekao je Vladimir Kočiš Zec, a onda se osvrnuo i na suradnju s Miroslavom Škorom:

- Njega izuzetno cijenim kao interpretatora takve vrste glazbe i nije bilo dileme za odabir pjevača s kojim bih se pojavio u duetu. Ovih dana završava se i montaža videospota čija se premijera očekuje krajem rujna. Iskreno se nadamo da će publika lijepo prihvatiti ovu neobičnu suradnju. Moram priznati da je s Miroslavom bilo lijepo surađivati.(T.K.)

Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

Najčitanije iz rubrike