Mozaik
MTV BIRA ČETIRI IZVOĐAČA, A PETOG PUBLIKA

Punčke nominirane
za MTV Adria Act
Objavljeno 10. rujna, 2014.
Za Kandžiju možete glasati preko Twittera

Dodjela MTV European Music Awards se približava, a s njom i izbor za najboljeg izvođača naše regije. Ove godine za nagradu MTV Best Adria Act bit će nominirano čak pet izvođača iz regije!

Kako bi natjecanje bilo zabavnije, u izbor su uključeni i vjerni fanovi. Naime, MTV je otkrio četiri izvođača koja su se direktno plasirala u utrku za nagradu MTV Best Adria Act na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada, a petog nominiranog izvođača izabrat će publika. Ove godine uvedene su Wild Crad nominacije, koje publici omogućavaju da glasanjem na Twitteru odluči o još jednom, petom, nominiranom izvođaču, koji će se s četiri već izabrana izvođača boriti za titulu MTV Best Adria Act. Četiri nominirana izvođača za MTV Best Adria Act su Van Gogh, Vatra, Punčke i Gramatik.

Zahvaljujući glasovima publike, jedan od sljedećih izvođača postat će peti nominirani za Best Adria Act: Elemental, Kandžija, S.A.R.S., Skroz i Who See. Dakle, tih pet bendova od jučer je u utrci za Wild Card nominaciju.

Glasanje za Wild Card fazu traje do nedjelje, 14. rujna, u 23.59 i odvijat će se preko Twittera, i to korištenjem hashtaga #MTVEMA i #NominateImeNominovanogIzvođača. Obavezno moraju stajati oba hashtaga: #MTVEMA i #NominateImeNominovanogIzvođača kako bi glas bio valjan i ubrojan u krajnji rezultat glasovanja. Izvođač koji osvoji najviše glasova plasirat će se u sljedeći, finalni krug natjecanja za nagradu MTV Best Adria Act, gdje ga već očekuju Van Gogh, Vatra, Punčke i Gramatik.

Sljedeći krug glasanja za MTV Best Adria Act počet će 16. rujna, trajat će do 21. listopada u ponoć i odvijat će se na www.mtvema.com. Tada će se za titulu najboljeg izvođača u regiji natjecati Van Gogh, Vatra, Punčke, Gramatik i pobjednik Wild Card nominacija. Ceremonija dodjele “2014 MTV Europe Music Awards” održat će se u dvorani The Hydro u Glasgowu u nedjelju, 9. studenoga.T.Kvorka

Najčitanije iz rubrike