Mozaik
NOVI MODELI POZNATE OSJEČKE DIZAJNERICE

Manuela Lovrenčić lansirala
novu kolekciju "Diferente"
Objavljeno 2. rujna, 2014.
Sama kolekcija inspirirana je pjesmom Gotan Projecta

Poznata osječka dizajnerica Manuela Lovrenčić, vlasnica modnog ateliera Fashion Disorder, lansirala je novu kolekciju pod nazivom "Diferente" (Drukčije).

Riječ je o kombinaciji efektnih trendy krojeva s klasičnim elementima, a dizajnerica se ovaj put posvetila klasičnoj crnoj suknji popularnog olovka kroja i predstavila je kao saveznika za bezvremenske kombinacije. Na taj je način, ističe, željela predstaviti crnu suknju kao dobitnu kombinaciju u bilo kojem dijelu dana i bilo kojoj stilskoj igri.

Uz oversize bluzu i sportsku jaknicu, ali i uz elegantni blejzer. Kolekcijom dominiraju boja pudera, crna, bijela, plava i žuta, povezane u cjeline dinamičnih krojeva blejzera koji ćete moći nositi od jutra do mraka i u svim prigodama, jer svojim jednostavnim, a opet nekonvencionalnim krojem pristaju u svakom trenutku i daju outfitima točku na i.

Kako kaže dizajnerica, sama kolekcija inspirirana je pjesmom Gotan Projecta, fluidna je i razigrana, te pristaje gotovo svakom stasu. Tako dizajnerica vidi jesen u gradu, eteričnu poput pjesme. Model u jesenskoj kampanji ovog brenda prelijepa je manekenka Ružica Vrbat iz Colors Model agencije. Nova kolekcija može se potražiti u Trgovačkom centru Nama (Trg A. Starčevića 10, Osijek) te na facebook stranici Fashion Disorder atelier. Njezino službeno predstavljanje održat će se sljedeće subote (6. rujna) u 11 sati u Fashion Disorder atelieru.

Tomislav LEVAK

Dizajnerica se ovaj put posvetila klasičnoj crnoj suknji popularnog olovka kroja

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike