Mozaik
NOVA SEZONA POPULARNE SERIJE “SINOVI ANARHIJE”

Opasan Charlie Hunnam
Objavljeno 31. kolovoza, 2014.

Čekanju polako dolazi kraj, a 9. rujna je datum koji s nestrpljenjem očekuju svi ljubitelji serije "Sinovi anarhije". Najnoviji trailer koji najavljuje finalnu sezonu krvaviji je nego ikad i obećava završetak kakav su fanovi samo mogli priželjkivati.

Šesta, zvanično pretposljednja sezona "Sinova anarhije", završila se jednom šokantnom smrću koja je zaprepastila sve ljubitelje ove hit-serije, a najnoviji trailer je više nego uzbudljiv.

U središtu pozornosti je glavni lik Jax Teller, iz izmišljenog kalifornijskog grada Charminga, kojega glumi Charlie Hunnam (34). Najava počinje tako što nekoliko članova njegove bande bacaju tijelo u blato, dok je on narator. Pokušava rasvijetliti brutalno ubojstvo svoje supruge Tare i otkriti ubojicu, a u tome očekuje pomoć svojih prijatelja iz "SAMCRO" ekipe.

Ostatak klipa uključuje nasilje i mnogo, mnogo krvi, baš u stilu ove serije, koja inače obiluje sličnim scenama još od prve sezone. "Sinovi anarhije" krenuli su udarno – eksplozije, ranjavanja, droge, seks, oružje i neizbježni Harley Davidson motocikli. Seriju je režirao Kurt Sutter, a jednu od glavnih uloga igra Charlie Hunnam.(J.Kn.)

Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

NIKAD RANIJE OBJAVLJENE PJESME

Novi album J. Casha

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

Najčitanije iz rubrike