Mozaik
DO SADA 7000 PRODANIH ULAZNICA

Balaševićev koncert 13. rujna
svakako će se održati na trgu
Objavljeno 28. kolovoza, 2014.

Premda je prvotno bila predviđena mogućnost da u slučaju lošega vremena koncert godine u Osijeku i regiji, gostovanje Đorđa Balaševića i njegovih vrhunskih pratećih glazbenika 13. rujna, bude prebačen u nastavno-športsku dvoranu Gradski vrt, zbog iznimnoga interesa posjetitelja on će svakako biti održan na predviđenoj lokaciji: Trgu Svetog Trojstva u Tvrđi. Naime, organizator – agencija Luminis u suradnji s Udrugom "Grupa građana" Osijek – u prvom navratu tiskala je 6000 ulaznica, a taj broj posjetitelja odgovara i kapacitetu dvorane. No, pokazalo se da je zanimanje za Đoletov dolazak i njegov novi program naslovljen "Pa, mangupi tamburama prepreče put", koji još nije predstavio na području istočne Hrvatske, mnogo veći od toga broja pa je organizator odlučio pustiti u opticaj još dodatne 4000 ulaznica, što bi, procjenjuje, trebalo dostajati za sve koji žele biti nazočni ovom velikom glazbenom događaju, a da imaju primjerene uvjete za praćenje koncerta. Budući da trenutačno prodanih više od 7000 ulaznica premašuje kapacitet dvorane Gradski vrt, organizator je u dogovoru s izvođačem donio odluku da će koncert svakako biti održan na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi, što je ujedno svojevrsna premijera novog koncertnog prostora u Osijeku koji će cijelom događaju dati jedinstveni ugođaj.

- Dugoročna meteorološka prognoza predviđa stabilnije vrijeme za rujan, a u slučaju iznimno loših vremenskih prilika postoji opcija prebacivanja koncerta večer kasnije, u nedjelju, 14. rujna. O svemu će posjetitelji biti pravodobno obaviješteni. Podsjetimo, u svrhu što boljeg ugođaja bit će osigurani ozvučenje, rasvjeta i ostali tehnički uvjeti na najvišoj mogućoj razini, točnije impozantna pozornica široka 20 metara i moćna svjetska produkcija, odnosno Adamson, jedan od najboljih razglasa na svijetu, poznat po kontroliranom dometu i sofisticiranosti pa se savršeno uklapa u zahtjevnu akustičnu izvedbu koja odlikuje Balaševićev nastup - priča Igor Mlinarević, voditelj Luminisa.T.Levak

Kako do dodatnih ulaznica?

Dodatne ulaznice mogu se nabaviti u sustavu Eventima na području Slavonije i Baranje, koji obuhvaća više od 60 prodajnih mjesta u nizu gradova: Osijeku, Đakovu, Valpovu, Našicama, Belom Manastiru, Donjem Miholjcu, Vinkovcima, Vukovaru i Slavonskom Brodu (uglavnom kiosci Tiska i benzinske crpke Petrol BP). Popis svih mjesta nalazi se na www.eventim.hr, a ulaznice se mogu nabaviti i u prostorijama agencije Luminis: ponedjeljak – subota od 9 do 20 sati (031/326-042 ili info@luminis.com.hr).

Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike