Novosti
POTPREDSJEDNIKU VLADE JE BOLJE

Ranko Ostojić pušten iz bolnice, na oporavku još najmanje mjesec dana
Objavljeno 7. kolovoza, 2014.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić pušten je na kućnu njegu. Osoblju KBC-a Zagreb gdje se liječio od sepse te svima koji su mu poželjeli brz oporavak zahvalio je preko Facebooka. "Dragi fejs prijatelji, iz bolnice pušten na kućnu njegu... Ljudi na Rebru su se maksimalno potrudili i uspjeli me izvući. Nisam mogao svima pojedinačno zahvaliti na porukama pa evo sad svima zahvaljujem na podršci. Ne smijem previše pisati, ali ostajem na Fejsu. Svima još jednom velika hvala", napisao je Ostojić.

Ministar će biti na oporavku još najmanje mjesec dana pa u Vladi jučer nisu željeli nagađati kad bi se mogao vratiti na posao.

Ostojić je u bolnici završio nakon što je unatoč visokoj temperaturi i dalje obavljao svoje ministarske obveze. Kada je konačno otišao u bolnicu, liječnici su utvrdili da postoji upalni proces u području vrata, te je hitno obavljen operativni zahvat i drenaža upalnog procesa. Zbog razvoja septičnog stanja sa znakovima cirkulatornog šoka, primijenjene su mjere intenzivnog liječenja. Zdravstveno stanje potpredsjednika Ostojića tada je procijenjeno vrlo ozbiljnim, ali stabilnim. Ipak, liječnici su rekli da bi daljnje odgađanje dolaska u bolnicu moglo imati puno ozbiljnije posljedice, pa čak i smrtni ishod. (MS/E.S.)

Možda ste propustili...

KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA 11. SAZIVA HRVATSKOG SABORA

Gordan Jandroković po treći put izabran za predsjednika Hrvatskog sabora

PREGOVORI O SASTAVU I PROGRAMU NOVE VLADE

Dogovor uskoro, manjine će imati potpredsjednika Sabora

POLICIJA I DALJE ISTRAŽUJE TKO JE NAPUSTIO NOVOROĐENČE

Dječačić pronađen u kanti za otpad postao je miljenik odjela