Crna kronika
POLICIJI NIJE PRIJAVLJENO, NO ISPITUJU NA TERENU

Djevojka silovana na vinkovačkom području?
Objavljeno 31. srpnja, 2014.

VINKOVCI – U Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj potvrdili su jučer kako policiji nije službeno prijavljeno kazneno djelo silovanja. O tome se, međutim, dan ranije pojavila informacija na Facebooku, u kojoj se navodi kako se na vinkovačkom području dogodilo grupno silovanje mlađe djevojke.

– Policiji nije prijavljeno takvo kazneno djelo, ali je policija poduzela određene radnje na terenu kako bi se rasvijetlile informacije – rekla je novinarima Marina Bukal iz PU vukovarsko-srijemske, dodajući kako se obavljaju određeni razgovori s osobama koje su dale određene informacije. Informacija s Facebooka koju jučer nije bilo moguće pouzdano provjeriti, navodi da je djevojku, o kojoj se ne navode nikakvi podaci, silovalo pet osoba i kako “mediji o tom zločinu šute”. Spominje se i kako se navodni zločin dogodio u kafiću, a djevojka poslije pronađena zavezana.

Pokušaji da se nešto konkretno dozna o navodnom slučaju nisu dali rezultata, jer se jedino moglo doći do informacija da su neki “čuli da se nešto dogodilo” unazad nekoliko dana, a da nitko podrobnije nije znao reći što se dogodilo i je li uopće bilo silovanja.S.Butigan

Možda ste propustili...

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

Najčitanije iz rubrike