Mozaik
KRISTINA BRALO NA MISS EXCLUSIVE OF THE WORLD

Kraljica Hrvatske u haljini Matije Vuice
Objavljeno 22. srpnja, 2014.

Kraljica Hrvatske Kristina Bralo krajem kolovoza na svjetskom izboru Miss Exclusive of the World predstavljat će Hrvatsku u haljini dizajnerice Matije Vuice. Crna večernja haljina od čipke prekrasno pristaje lijepoj Kristini. Organizatorice izbora Kraljica Hrvatske, Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić kažu da će Kristina u kreaciji Matije Vuice izgledati senzualno i ženstveno poput prave kraljice.

- S obzirom na to da sam godinama bila model Matije Vuice i nosila sam njezine autorske revije, Matija je bila naš prvi odabir jer njezine kreacije nose uistinu prave zvijezde poput Severine i Zrinke Cvitešić – kazala je Tamara ekskluzivno za portal Scena.hr. Kraljica Hrvatske već je spremna za odlazak. Kristina Bralo odradila je snimanja, a izabrana je i nacionalna haljina. Kristina je za odlazak na svjetski izbor ljepote od kožne galanterije Galko dobila na dar torbu s motivom šahovnice te putnu torbu. Ovaj dar kožne galanterije Galko Kristini je uručila direktorica marketinga Karmen Ledinko.

- Dar kožne galanterije Galko je prekrasan i izuzetno vrijedan. To je brend koji je prepoznatljiv već dvadeset godina i s njima surađujemo gotovo na svim našim projektima. Velika im hvala u ime svih ljudi iz Direkcije izbora Kraljica Hrvatske – naglasila je Sanja.(T.K.)

Možda ste propustili...

KRATKI FILM REDATELJA NEBOJŠE SLIJEPČEVIĆA

Hrvatski film u selekciji Cannesa

Najčitanije iz rubrike