Mozaik
ZAVRŠEN PRVI DIO FESTIVALA

Više od 185.000 posjetitelja
u četiri dana na Exitu
Objavljeno 15. srpnja, 2014.

Vezani članci

U NOVOM SADU POČEO EXIT

Pet Shop Boys priredili spektakl

Nedjeljnim nastupima bendova "Hurts", "Suede", "Deep Dish", "Beogradskog sindikata" i mnogih drugih završen je prvi dio Exit avanture, i to s više od 185.000 posjetitelja u četiri dana festivala u Novom Sadu.

Petnaesto izdanje festivala donosi nam i jedan od najposjećenijih dana u povijesti Exita - subota, 12. srpnja - zbog koje su i Skrillex odlučili ostati kako bi zatvorili festival, zabavljajući se i u nedjelju na nastupu Dejana Petrovića i Big Benda. Kako piše blic.rs, publici će u sjećanju svakako ostati sjajni nastupi najvećih zvijezda ovogodišnjeg izdanja najboljeg glazbenog festivala u Europi: Pet Shop Boysa, Rudimentala, Glorije Gaynor, Damona Albarna, Hurtsa, Suedea, Afrojacka i Skrillexa, ali i ostalih izvođača koji su odličnim nastupima zabavljali brojne posjetitelje.

Osim glazbenog programa pamtit će se i praćenje finala Svjetskog prvenstva u nogometu na Reggea pozornici, kao i slavlje posjetitelja iz Njemačke.

Sudeći po podacima, ovogodišnji Exit, 15. zaredom, ispunio je, čak i premašio, sva očekivanja publike, koja je i više nego zadovoljna napustila Petrovaradinsku tvrđavu nakon četiri dana dobre glazbe. Party se nastavlja već danas, 15. srpnja, i traje sve do 17. srpnja na crnogorskoj plaži Jaz, gdje se održava "morsko izdanje" Exita, Sea Dance festival.(T.K.)

Od danas, 15., do 17. srpnja na crnogorskoj plaži Jaz traje "morsko izdanje" Exita, Sea Dance festival

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike